Betöltés...

Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm (DLC) (Mac) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.628 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Civilization VI második kiegészítőjében, a Gathering Storm-ban a világ körülötted élőbbnek tűnik, mint valaha. Térképezd fel a néped győzelméhez vezető utat azáltal, hogy új fejlett technológiákat és mérnöki projekteket fejlesztesz, és a világkongresszuson tárgyalsz a globális közösséggel a kritikus kérdésekről.



Hatalom és fogyóeszközök

A stratégiai erőforrások további szerepet játszanak a Gathering Storm-ban. Ezeket az erőforrásokat most az erőművek fogyasztják el, hogy áramot termeljenek városaid számára. Kezdetben a legfejlettebb épületeidet szénalapú erőforrások, például szén és olaj elégetésével látod el energiával, de a megújuló energiaforrások is feloldódnak, ahogy haladsz a mai technológiák felé. Az erőforrások felhasználásával kapcsolatos döntéseid közvetlenül befolyásolják a világ hőmérsékletét, és olvadó jégsapkákat és emelkedő tengerszintet okozhatnak.



Mérnöki projektek

Formáld a világot birodalmad körül, hogy legyőzd a kedvezőtlen földi viszonyokat olyan fejlesztésekkel, mint a csatornák, gátak, alagutak és vasutak. A városok telepítésekor vedd figyelembe a part menti alföldi területek árvízveszélyét, de ne feledd, hogy a játék végén az új technológiák, például az árvízgátak segítségével megvédheted ezeket a területeket.



Világkongresszus

Hallasd a hangod a világ többi vezetője között. Szerezz diplomáciai kegyeket szövetségekkel, városállamok befolyásolásával, a világjátékokon való versenyzéssel és még sok mással. Használd a diplomáciai kegyeket, hogy ígéreteket csikarj ki más vezetőkből, szavazz a határozatokról, hívj össze rendkívüli ülést egy vészhelyzet kezelésére, és növeld a szavazataid súlyát az új diplomáciai győzelemre való törekvésedben.



21. századi technológiák és állampolgári ismeretek

Egy új korszakkal bővült a Technológia és a Polgári ismeretek fája. Küzdjetek az új környezeti hatások ellen olyan spekulatív ötletekkel, mint például a lakosságotok tengerparti szigetekre való áttelepítése és a szén-dioxid-kibocsátás visszanyerésére szolgáló technológiák kifejlesztése.



Új vezetők és civilek

Nyolc új civilizáció kilenc új vezetője mutatkozik be. Mindegyikük egyedi bónuszokat és játékmenetet hoz, valamint összesen kilenc egyedi egységet, négy egyedi épületet, három egyedi fejlesztést, két egyedi körzetet és egy egyedi kormányzót.



Még több új tartalom

Hét új világcsoda, hét természeti csoda, 18 új egység, 15 új fejlesztés, 9 új épület, 5 új kerület, 2 új városkészlet, 9 új technika és 10 új civilizáció került bele.



Továbbfejlesztett játékrendszerek

A kémkedési rendszer új lehetőségekkel bővült, a kultúra és a tudomány győzelmei frissültek, új történelmi pillanatokkal bővült, és további fejlesztések történtek más meglévő rendszerekben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm (DLC) (Mac) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: