Betöltés...

Guild Wars 2: Secrets of the Obscure - Standard Edition (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.886 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Guild Wars 2: Secrets of the Obscure – Standard Edition tartalma:

- Hozzáférés a Guild Wars 2: Secrets of the Obscure kiegészítő alap tartalmaihoz

- Az egy fiókon lévő összes karakterhez használható Shared Inventory Slot leltárhely

- 80-as karakter szintnövelő





A Guild Wars 2: Secrets of the Obscure a Guild Wars 2 legújabb kiegészítője. Egy olyan világban, amely végre biztonságban tudhatja magát az Elder Dragon lények gonoszságaitól, egy új fenyegetés üti fel a fejét. Indulj el egy epikus utazásra, és fedd fel a Wizard's Tower rejtélyeit, miközben megvéded az eget a The Mists-ből érkező támadásokkal szemben.



Egy vadonatúj kaland

Deríts fényt az égben rejlő titkokra: a Wizard’s Tower mögött rejlő igazságra és Tyria a kozmoszban betöltött szerepére. Az Astral Ward és új szövetségesek segítségével harcolj, hogy megvédd Tyria-t a The Mists-ből érkező, Kryptis nevű különös betolakodókkal szemben. A Guild Wars 2: Secrets of the Obscure története több részletben bontakozik ki, így a megjelenés után is számíthatsz történeti- és egyéb tartalmakra.



Az Astral Ward

Csatlakozz az Astral Ward nevű szervezethez, és indulj el a „rift”ek – a valóság szövetén keletkezett hasadások – lezárására irányuló küldetésre, miközben pedig a Kryptis által jelentett fenyegetés egyre közeledik. Az Astral Ward-hoz csatlakozva különböző bőséges jutalmakhoz férhetsz hozzá, illetve fejvadász küldetéseket is teljesíthetsz, amelyek során veszélyes célpontokra vadászhatsz.



Hatékony harci lehetőségek

A számos jelentős frissítésnek és újításnak hála még rugalmasabban testre szabhatod a különböző rendelkezésre álló harci lehetőségeidet. A Relic nevezetű új felszereléstípussal különleges kiegészítő hatásokkal egészítheted ki a buildedet, mindezt egy egyszerűsített és megújult rúna-rendszerrel kombinálva. Illetve ezentúl most már hozzáférést szerezhetsz olyan fegyverekhez is, amelyek ezelőtt csak bizonyos szakmák elit specializációiként voltak elérhetőek. A jövőbeli verziókban minden szakma még több fegyver használatának lehetőségét kapja majd meg, hogy teljesen új harci lehetőségeket használhassanak ezáltal.



Tárd ki a szárnyaid, és irány a harc

A Guild of Wars 2: Secrets of the Obscure kiegészítőben egy új féle módon oldhatod fel a Skycale hátast. Ezen hátasod és az új Masteries segítségével epikus légi helyszíneket fedezhetsz fel. A megjelenéskor két új, Tyria egei fölött rejlő, felfedezésre váró terület várja a játékosokat, a történet előrehaladtával pedig még több terület várható.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Guild Wars 2: Secrets of the Obscure - Standard Edition (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: