Betöltés...

We Happy Few (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.448 Ft



A JÁTÉKRÓL

A We Happy Few egy közepesen szörnyű emberek pimasz csomójának meséje, akik megpróbálnak elmenekülni a vidám tagadás elől Wellington Wells városában. Ebben az alternatív 1960-as évek Angliájában a konformitás kulcsfontosságú. Harcolnia kell vagy be kell keverednie a drogosok lakói közé, akik többsége nem nézi jó szemmel azokat az embereket, akik nem tartják be nem éppen normális szabályaikat.



Fedezze fel a retrofuturisztikus város sötét történelmét, miközben Wellington Wells három csendesen lázadó polgárának összefonódó elbeszélésein játszik, mindegyiknek megvannak a maga erősségei és gyengeségei, miközben szembesülnek múltjaikkal, felkészülnek a jövőre és olyan tevékenységeket folytatnak, amelyek nem éppen status quo a mesterségesen lelkesedett társadalomban.





Retrofuturisztikus 1960-as évek Anglia

Az 1960-as évek retrofuturisztikus Angliájában található egy város, amelyet háború pusztított és amelyet tévesen boldog emberek építettek újjá. Wellington Wellsben minden örömtelinek tűnik, beleértve útjait, embereit és mindenütt jelen lévő televíziós személyiségét: Jack bácsi! De valójában az összeomlás szélén álló világ. Látogassa meg sötét történelmét, és fedezze fel, hogy lakói hogyan és miért örültek ennyire elkeserítően.



Három összefonódott elbeszélés

három hibás karakterként játszik, akik feltárják saját kapcsolataikat a Wellington Wells újjáépítése körüli eseményekkel. Mindegyiküknek egyedi története van, amelyben különböző módon értelmezik és reagálnak a körülöttük zajló eseményekre. Amikor elbújsz, megfelelsz vagy visszavágsz mindegyiküknek, sötét humorral, reménységgel, sőt némi megváltással találkozhatsz.



A magad disztópiája a

We Happy Few-ban nincs két egyforma játék. Míg Wellington Wells állampolgárai mindig biztosítani akarják, hogy Ön elvette Örömét, az eljárással létrehozott világ biztosítja, hogy a We Happy Few-val kapcsolatos tapasztalatai eltérőek és egyediek legyenek. Wellington Wells soha nem olyan, mint amire emlékszel.



Vidd örömödet ... vagy ne. A választás a tiéd

Testreszabhatja a We Happy kevés tapasztalatot:

• Válasszon a nehézségek közül az új és tapasztalt játékosok számára egyaránt,

• mazochisztikus? Próbálja permadeath !,

• Collect receptek, söpör elemek és kézműves tucatnyi fegyver, eszközök és berendezések,

• Creep, összetörni, vagy megfelelnek végig rejtvények és találkozások, és

• Harcolj az őrült fegyverekkel, amelyeket készíthetsz, vagy harcolj puszta kézzel, és ne ölj meg senkit!

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "We Happy Few (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: