Betöltés...

Moonstone Island (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.778 Ft



A JÁTÉKRÓLA Moonstone Island egy lénygyűjtögető életszimulátor, amely 100 felfedezésre váró szigettel teli nyílt világban játszódik. Szerezz barátokat, főzz bájitalokat, gyűjts szellemlényeket, és teszteld az erődet a kártyaalapú összecsapásokban, hogy teljesítsd az alkímiaképzésedet!



Tölts egy évet távol az otthonodtól egy égi szigeten

A falud alkímiaképzési hagyományait követve egy égi szigetre költöztél, hogy ott tölts el egy évet, távol az otthonodtól. Egyszerű eszközökkel, alkímiai receptekkel és a természet szellemeinek megszelídítésének képességével felvértezve elindulsz, hogy új életet kezdj. Szerezz új barátokat, fedezd fel a világot, és építs magadnak otthont egy vad szellemek és sötét erők által szorongatott vidéken.



Fedezd fel a világot

Utazz ballonnal, seprűvel vagy siklógéppel egyedi biomokon keresztül, hogy elérd a világ legszélső szegleteit; szelídítsd meg és barátkozz a vadon élő szellemekkel, hogy aztán veled együtt harcolhassanak; fedezd fel és járd be a dungeon-öket, hogy fejlesztéseket szerezz, zsákmányt gyűjts és titkokat fedezz fel; craftolj több tucat tárgyat és járművet, hogy testre szabd otthonodat és eljuss a világ legtávolabbi szegleteibe is, illetve optimalizáld karakteredet egyedi képességekkel és fejlesztésekkel.



Illeszkedj be

Barátkozz az NPC-kkel, válj a közösség tagjává, menj randevúkra és ess szerelembe; építs új otthont a procedurálisan generált világ 100 szigetének bármelyikén; termessz növényeket és virágokat, hogy bájitalokat főzz és szellemeket szelídíts meg, illetve szabd testre és díszítsd otthonodat, hogy egyedivé tedd.



Élvezd a munkád gyümölcsét

Alakítsd át a növényzettel benőtt szigeteket virágzó farmokká, termessz növényeket és virágokat, hogy varázslatos hatású bájitalokat főzz, és tartsd a szellemeket a farmodon, hogy értékes nyersanyagokat termeljenek számodra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Moonstone Island (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: