Betöltés...

Crusader Kings III (Royal Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.182 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL



A Paradox Development Studio az egyik legnépszerűbb stratégiai játék folytatását nyújtja Önnek. A Crusader Kings III a történelmi nagy stratégiai tapasztalatok hosszú örökségének örököse, és számos új módszerrel érkezik a királyi ház sikerének biztosítására.



Válasszon királyi vagy nemesi házat számos birodalom közül a térképen, amely Izlandtól Indiáig, az Északi-sarkkörtől Közép-Afrikáig húzódik.

Vezessen egy dinasztiát az évszázadok során, biztosítva minden új generáció biztonságát és hatalmát. Gyűjtsön új földeket és címeket, hogy megerősítse örökségét.

Légy jámbor király, hogy a vallási hatalmakat magad elé állítsd, vagy üsd le magad, megtervezve saját szilánk vallásodat, és örök hírnevet vagy örök kárhozatot szerezve.

Lovagok, parasztlázadások, zarándoklatok, viking portyázók ... megtapasztalják a középkor drámáját és színjátékát.



Fogadja el az öt különböző életmód egyikét, tökéletesítve képességeit a katonai stratégiában vagy a királyság kezelésében.

Szerezzen olyan jellemvonásokat, amelyek irányítják cselekedeteit, de vigyázzon, ha a természete ellen cselekszik! A legvalóságosabb ön megtagadása által okozott stressz új gondok sokaságát hozhatja!

Válasszon megfelelő gyámokat örököseinek, vagy saját maga képezze ki őket. De mit csinálsz, ha a törvényes örökös nem egészen megfelel a munkának?

Az erőszakos szereplők félelmetes hírnévre tehetnek szert, és félénk alanyait engedelmességre késztetik az általad gerjesztett rettegésben.



Toborozzon fegyveres egységeket és hatalmas lovagokat királyi illetékei kiegészítésére.

Kutasson új technológiákat, hogy növelje birodalmának gazdagságát és katonai erejét.

Béreljen zsoldosokat és szentrendeket nagyobb háborúihoz.

Töltse ki jövedelmét váltságdíjas foglyokkal vagy portékákkal a szomszédos területeken.



Használja spymasterjét, hogy felfedezze a dinasztiája és az uralma elleni cselekményeket.

Toborozzon ügynököket, hogy segítsenek abban, hogy aláássa vagy meggyilkoljon mindenkit, aki köztetek és a hatalom között áll.

Csábítson más karaktereket szerelem vagy politikai hatalom miatt.

Gyűjtsön információkat zsarolás céljából, vagy hívjon szívességet, amikor a terveinek további kis befolyásra van szüksége.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Crusader Kings III (Royal Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: