Betöltés...

Sid Meier's Civilization VI (Gold Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.661 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Sid Meier's Civilization VI alapjáték,

25. évforduló digitális hangzása,

Civilization VI - Vikings Scenario Pack,

Civilization VI - Lengyelország Civilization and Scenario Pack,

Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack,

Civilization VI - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack,

Civilization VI - Nubia Civilization & Scenario Pack,

Civilization VI - Khmer és Indonézia Civilization & Scenario Pack,

Sid Meier civilizációja VI: Felemelkedés és bukás



Eredetileg a legendás játéktervező, Sid Meier készítette, a Civilization egy körökre épülő stratégiai játék, amelyben egy birodalmat próbál felépíteni, amely kiállja az idő próbáját. Fedezzen fel egy új földet, kutatási technológiát, hódítsa meg ellenségeit, és menjen fej-fej mellett a történelem leghíresebb vezetőivel, miközben megpróbálja felépíteni a világ valaha ismert legnagyobb civilizációját.



A Civilization VI új lehetőségeket kínál a világgal való kapcsolatteremtéshez: a városok fizikailag kiterjednek a térképen, a technológia és a kultúra aktív kutatása új lehetőségeket nyit meg, és a versengő vezetők saját történelmi programjaik alapján követik saját napirendjüket, miközben versenyeznek az öt út egyikével győzelmet elérni a játékban.



A Sid Meier's Civilization VI: Gold Edition a tökéletes belépési pont azoknak a PC -s játékosoknak, akik még nem tapasztalták az addiktív „még egy fordulat” játékmenetet, amely a Civilizációt minden idők egyik legnagyobb játéksorozatává tette. A Gold Edition tartalmazza a Sid Meier's Civilization VI játékot, hat DLC -csomagot és a Rise and Fall bővítményt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sid Meier's Civilization VI (Gold Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: