Betöltés...

The Cosmic Wheel Sisterhood (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.491 Ft



A JÁTÉKRÓL

Merülj el egy varázslatos narratív élményben Fortuna, a száműzetésre ítélt jövendőmondó boszorkány szerepében, aki egy aszteroidában lakik. Állítsd össze a saját Tarot-kártyapaklidat, szerezd vissza szabadságodat, és befolyásold a kozmikus boszorkánytársadalom sorsát.



Egy egyedülálló történet és univerzum

A The Cosmic Wheel Sisterhood egy elgondolkodtató narratív élmény a The Red Strings Club alkotóitól. A The Cosmic Wheel Sisterhood gazdag, változatos szereplőgárdával, Tarot-szerű kártyakészítéssel, jóslással, valamint egy időben és térben is elágazó történettel az identitás, a közösség és a személyes felelősség témáit járja körül egy gyönyörűen megalkotott univerzumban.



Egy varázslatos történet

Élvezd az évtizedeken átívelő, összetett történetet, amelyben Fortuna szembesül hatalmával, valamint azzal, hogy döntései milyen hatással vannak mások és a fajtája sorsára.



Pakliépítés és politika

Fortuna, egy aszteroidára száműzött boszorkány szerepébe bújsz, aki a szabadságának visszaszerzése érdekében paktumot köt egy titokzatos lénnyel. 200 éves száműzetés után újra kapcsolatba léphetsz boszorkány barátaiddal, és új boszorkányokkal is találkozhatsz, illetve az általad készített kártyák segítségével betekinthetsz a múltjukba és a jövőjükbe. Ahogyan elmerülsz ebben az univerzumban, belekeveredsz majd a fajtádat körülvevő érdekek bonyolult hálójába, amely egy olyan politikai összeesküvéshez vezet, amely meg fogja határozni a kozmikus boszorkánytársadalom sorsát.



Természetfeletti pakliépítés

Készíts egyedi jóskártyákat több száz lehetőségből, hogy azok segítségével megértsd és meghatározd azon karakterek sorsát, akikkel találkozol.



Varázslatos zene

Több mint 3 órányi varázslatos, eredeti zene az elismert zeneszerző fingerspit által.



Elragadó látványvilág

Élvezd a lenyűgöző, kézzel készített pixel art látványvilágot és az élet minden területéről érkező, ízlésesen megtervezett boszorkányok hatalmas csapatát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Cosmic Wheel Sisterhood (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: