Betöltés...

BattleTech Heavy Metal (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.099 Ft



A JÁTÉKRÓL



Nyolc új „mech” került a BATTLETECH világába, köztük az eredeti társasjáték hét klasszikus mintája, valamint a soha nem látott, kizárólag erre a bővítésre tervezett mech. Új megsemmisítési módszerek várnak, mivel már nyolc megsemmisítő fegyverrendszer áll rendelkezésre a pusztításhoz, mint még soha. A Heavy Metal egy vadonatúj Flashpoint Mini-Campaign kampánnyal emeli a mech-akciókat a híres zsoldoscsoport két legendás szereplőjével, a Wolf's Dragoons-nal és egy rejtélyes elhagyott teherhajóval.



EGY Eredeti és hét klasszikus csata



A BATTLETECH 35 éves örökségének hét klasszikus 'mechje diadalmasan visszatér, és az első teljesen új, kizárólag erre a terjeszkedésre tervezett mech. Minden klasszikus Mech egyedi felszereléssel rendelkezik, amely tükrözi az eredeti társasjáték ízét és stílusát.



Nyolc játékváltoztató új fegyverrendszer



Nyolc vadonatúj fegyverrendszer felhasználható a legfélelmetesebb ellenfelek megsemmisítésére, sokféle egyedi módon: az új 'Mech habarcs az első AOE fegyver a BATTLETECH-ben, amely egyszerre több egységet képes elpusztítani, míg az új Inferno rakéták egy célpont az égő üzemanyagban, aminek következtében az ellenségek leállnak a harcban.



ÚJ FLASHPOINT MINI KAMPÁNY



Jöjjön négyszemközt a BATTLETECH történetének két legendás szereplőjével - a fejvadásszal és a farkas sárkányainak fekete özvegyével. Egy elhagyott teherhajó sodródott a perifériára a mély űrből; milyen titkokat tartalmaz, és ki fogja végül ellenőrizni a titokzatos hasznos terhelést?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "BattleTech Heavy Metal (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: