Betöltés...

Asterix & Obelix XXL: Romastered (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 10.316 Ft



A JÁTÉKRÓLFedezd fel újra kedvenc gall-jaid első XXL-es kalandját ebben a teljesen felújított változatban!



Történet

Kr. e. 50-et írunk, Gallia-t teljesen elfoglalták a rómaiak. Nos, nem teljesen... Egy kis fékezhetetlen gall falu még mindig ellenáll a megszállóknak. A Totorum, Aquarium, Laudanum és Compendium erődített táborát őrző római légiósok élete sem könnyű. Béke uralkodik a kis armorikai faluban, ahol a falusiak a mindennapi teendőiket végzik. Két hősünk, Asterix és Obelix vaddisznóra vadászik, a kovács és a halkereskedő veszekszik, a falu főnöke pedig pajzsa tetején sétálgat a főtéren. Asterix és Obelix egy sikeres vadászat után visszatérve lángokban találja faluját, amelyet a rómaiak kifosztottak! Hűséges Dogmatix-uk kíséretében elindulnak, hogy megmentsék a falubelieket. Útjuk Normandiába, Görögországba, Helvetiába, Egyiptomba és végül Rómába vezet, hogy megmentsék a falusiakat a császár, Caesar karmai közül...



Játékmenet

Váltogass Asterix & Obelix et utazás accross különböző régiókban a világ, mint Görögország vagy Egyiptom, hogy szabadítsa Impedimenta, Panacea, Getafix-et és a többi falusiakat. Küzdj meg a rómaiakkal, kalózokkal és vikingekkel, akik az utadba állnak! Semmi sem állíthat meg a varázsital segítségével.



4 új játékmód áll rendelkezésre:

- Course mód a mutatványok szerelmeseinek

- Countdown mód a sebességmániásoknak

- Extreme mód a legbátrabb gallok számára.

- Retro mód, hogy bármikor át tudj váltani az eredeti grafikára!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Asterix & Obelix XXL: Romastered (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: