Betöltés...

Kormánykerék pedállal NanoRS, PS4 / PS3 / XBOX ONE / XBOX360 / PC / SWTICH / ANDROID 8IN, RS700

Ár: 39.338 Ft

Kormánykerék pedállal NanoRS, PS4 / PS3 / XBOX ONE / XBOX360 / PC / SWTICH / ANDROID 8IN, RS700

Kormányunk egy technikailag fejlett eszköz, amelyet autós, verseny- és szimulációs játékokban való használatra terveztek. A speciális csúszásmentes anyag használata, a fogantyúk és gombok formájának ergonomikus megoldásai magas szintű használatot biztosítanak, és lehetővé teszik az izgalmas szórakozás teljes élvezetét.
A kétségtelen előny a PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Switch konzolokkal, valamint PC-kkel, laptopokkal és Android-eszközökkel való kompatibilitás.

Kétféle váltási mód:

kézi váltófülekkel, mint egy F1-es autóban, vagy váltókaros sebességváltó. Precíz analóg rugós pedálok gyorsítással és lassítással. Csúszásmentes kormányburkolat, amely minimalizálja a kezek túlzott izzadását játék közben.
A kormányon akár tizenkét gomb is található, így könnyedén hozzárendelhetjük a különféle játékok legfontosabb funkcióit. A készüléken a népszerű ?kereszt? és egy 4 irányú Dual-Pad mini joystick, amely lehetővé teszi, hogy billentyűzet használata nélkül navigáljon a játék menüiben. A készlet szilárd és precíz analóg pedálokat is tartalmaz a gyorsításhoz és fékezéshez. A kormány mögött lapátváltók találhatók, amelyeknek köszönhetően gyorsan és kényelmesen válthat manuálisan.

A kormány mögötti lapátokon kívül klasszikus bottal is fogunk váltani. A kormánykerék átgondolt felszerelése az asztallapra nem károsítja a bevonatot. Az említett rögzítés abból áll, hogy a kormánykereket az asztalra kell helyezni, mivel a kormánykerék stabilizáló rendszere a népszerű tapadókorongokon és egy műanyag tartón alapul. A kormánykerék rögzítés után nagyon erős és stabil. A legerősebb mozdulatok során sincs joga kimozdulni a helyéről, aminek köszönhetően figyelmünket a játékra tudjuk összpontosítani, nem pedig a készülék fejlesztésére.

Játsz ahol akarsz
Az RS700 kormánykerék 2 módon rögzíthető: tapadókorongokra vagy közvetlenül az asztallapra. Ez a megoldás minden körülmények között kényelmes játékot biztosít.
Játék asztalon vagy asztalon: győződjön meg arról, hogy a kerék sima felületre, például üvegre vagy műanyagra van helyezve. Ne használja a terméket egyenetlen felületen.


Játssz az öledben:

A kormányt úgy tervezték, hogy rögzítés nélkül közvetlenül az öledbe helyezd. Miután csatlakoztatta a játékrendszert, üljön le kedvenc székére, kapcsolja be az áramot, és induljon a versenyre! Kormányunkkal szinte az összes legnépszerűbb játékkal játszhatsz.
FIGYELEM! Bizonyos esetekben be kell állítania a gombokat a játékbeállításokban. A kormánykerék és a PS4, XBOX ONE vagy XBOX360 játékkonzoljának összekapcsolásához eredeti játékvezérlőre van szükség.

Leírás:

- A kormány csatlakoztatása a PS4, XBOX ONE vagy XBOX360 konzolhoz csak az eredeti vezérlővel lehetséges
- Automatikus azonosítás PC-vel, PS3-mal, SWITCH-el és ANDROID-al
- X-Input és Direct X-Input mód PC-n.
- Rugós pedálok gáz- és fékfunkcióval.
- Dupla vibráció az ütések és ütközések szimulálásához egy versenyjátékban.
- Kompatibilis gumi fogantyú az érintés javítása érdekében
- Masszív, nehéz felépítés és erős tapadókorongos rögzítés
- Interfész: Playstation 4 / Playstation 3 / PC(USB) / XBOX ONE / XBOX 360 / KAPCSOLÓ / ANDROID
- Kerékforgatás: 270 fok
- Kerékátmérő : 350 mm
- Feszültség: 5V DC - 120 mA
- Kormánykerék kábel hossza: 1,8 m
- Pedálállomás kábel hossza: 1,8 m

Jellemzők:

- Kompatibilis a következő konzolokkal: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Switch
- Kompatibilis PC és Android eszközökkel
- X-Input és Direct X-Input mód PC-hez
- Automatikus azonosítás PC / PS3 / SWITCH / ANDROID
- Spring- megterhelt pedálok gáz- és fékfunkcióval
- 270 fokos kormánykerék
- Dupla vibráció az ütések és ütközések szimulálásához egy versenyjátékban
- Masszív, nehéz szerkezet és erős tapadókorongos rögzítés

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kormány
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Kormánykerék pedállal NanoRS, PS4 / PS3 / XBOX ONE / XBOX360 / PC / SWTICH / ANDROID 8IN, RS700" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: