Betöltés...

Assassins's Creed: Rebel Collection (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 9.370 Ft



A JÁTÉKRÓL Az Assassin’s Creed: The Rebel Collection tartalma:

- Assassin’s Creed IV: Black Flag teljes játék

- 3 küldetés az Assassin’s Creed: Liberation főszereplőjével, Aveline-al

- Aveline hajóorr-dísz

- Freedom Cry kiegészítő

- Hajóhoz kapcsolódó kozmetikai kiegészítők

- Assassin’s Creed: Rogue teljes játék

- The Armor of Sir Gunn Quest bónusz küldetés

- The Siege of Fort de Sable bónusz küldetés

- Öltözetek, fegyverek, hajóhoz kapcsolódó extra kiegészítők





1715-öt írunk. Kalózok uralják a Karib-térséget, akik létrehozták a saját törvénytelen köztársaságukat, ahol a korrupció, a kapzsiság és a kegyetlenségek mindennaposak. Ezen törvényen kívüliek között van egy fiatal, pimasz kapitány, Edward Kenway is. Az egyfolytában dicsőségért küzdő Kenway kivívta olyan legendák tiszteletét, mint Feketeszakáll, de egyúttal a dicsőségvágya belekeverte őt az Assassin Testvériség és a Templomos Rend között ősi háborúba – a háborúba, amely mindent lerombolhat, amit a kalózok felépítettek.



Egy pimasz, önfejű Assassin

Bújj Edward Kenway, egy karizmatikus, de ugyanakkor mégis brutális kalózkapitány bőrébe, aki belekeveredik az Assassin Testvériség ügyeibe. Edwardnak rendelkezésére állnak az Assassin fegyverek, mint a híres Hidden Blade, de teljesen új fegyverekkel is rendelkezik, mint négy kovás pisztoly vagy két kard.



Fedezz fel egy lehetőségekkel teli nyílt világot

Fedezd fel a valaha - Assassin’s Creed játékban megalkotott - legnagyobb és legváltozatosabb világot. Járj be több mint 75 egyedi helyszínt, mint Kingston, vagy Nassau, és éld az életedet kalózként többek között víz alatti hajóroncsok kifosztásával, Templomosok virágzó városokban való megölésével, ritka állatokra való vadásszással a dzsungelben, elveszett romokban való kincsek után kutatva és rejtett öblökbe elrejtőzve.



Válj a Karib-térség legrettegettebb kalózává

Irányítsd a Jackdaw nevű hajódat, és tevékenységeiddel, illetve a hajó kinézetével érd el, hogy félelmet keltsen mindenkiben, aki csak meglátja. Rabolj és fosztogass, hogy fejleszteni tudd a Jackdaw lőszerét és felszerelését, ami az ellenséges hajók elleni harc során fog kelleni. A hajó fejlesztései döntő jelentőséggel bírnak Edward játékbeli előrehaladásával kapcsolatban. Vágj bele egy epikus kalandba, támadj meg hatalmas gályákat, majd csáklyázd meg azokat, és a fedélzetre szállva öld meg a legénységüket is, vagy toborozd be őket a saját legénységedbe.



Tapasztald meg a romantizált kalózlét mögött rejlő mocskos valóságot

Találkozz olyan legendás alakokkal, mint Feketeszakáll, Calico Jack, vagy Benjamin Hornigold, miközben megalapítasz egy törvénytelen köztársaságot a Bahamákon, és újra átéled a kalózkodás aranykorát meghatározó, igazán robbanásszerű eseményeket.



Az eddigi legjobb többjátékos Assassin’s Creed élmény

Tedd próbára az orgyilkos képességeidet, és indulj el egy online utazásra a Karib-térségen keresztül. Fedezz fel vadonatúj kalóz karaktereket, és a színes, egzotikus helyszíneket. Emellett az új Game Lab funkcióval létrehozhatod a saját játékélményedet – a különböző képességek, szabályok és bónuszok kiválasztásával megalkothatod a saját többjátékos módodat. Oszd meg barátaiddal az újonnan létrehozott módodat, és játsszatok együtt.







Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry

Játssz Adewale, a rabszolgából vált Assassin szerepében, aki saját kalózcsapata segítségével küzd a szabadságért. Adewale kalózként lelt szabadságra a Jackdaw nevű hajón, Edward Kenway kapitány hajóján. 15 évvel később Adewale egy képzett Assassin lett, aki Saint-Domingue-ban hajótörést szenved, és fegyverek és legénység nélkül találja magát. Egy saját hajót kell szereznie, és saját legénységet gyűjtenie, hogy kiszabadítsa a rabszolgákat, és bosszút álljon a rabszolgatartókon.



Történet

1735-ben a Nyugat-Indiákon Port-au-Prince a legbrutálisabb rabszolgaság otthona. Kétezer elnyomott férfi, nő és gyermek termel cukrot, kávét, gyapotot és indigót hatszáz francia polgár felügyelete alatt, akiket egy erőszakos rabszolgalázadás lehetőségének gondolata folyamatos stresszben tart. Miután hajótörést szenved a ma Haiti néven ismert területen, és fegyverek és legénység nélkül marad, Adewale segíteni kezd a helyieknek azzal a céllal, hogy legénységet toborozzon magának, és ellopjon egy hajót. Azonban minél többet segít, annál inkább közelebb kerül a helyi rabszolgákhoz. Kénytelen szembenézni a múltjával, ezért elindul, hogy kiszabadítsa a rabszolgákat, és halált hozzon a fogvatartóikra.



Egy tekintélyes Assassin

Adewale, aki egykor a híres kalózkapitány, Edward Kenway jobbkeze volt, most pedig képzett Assassin, egyszer s mindenkorra szembenéz múltjával. Adewale ereje, mint mindig, az impozáns termetében és az önuralmában rejlik. Adewale hatalmas fegyverarzenáljában szerepel többek között két Hidden Blade, egy robajló blunderbuss fegyver, és egy halálos machete is.



Küzdj a rabszolgatartás ellen a 18. századi Haiti-n

Fedezd fel Saint-Domingue és Port-au-Prince titkait és borzalmait szárazföldön és tengeren egyaránt. Segíts újjáépíteni a rabszolgaellenállást, hogy elültesd a rabszolgák köreiben a felszabadulás magvait, miközben pedig megtapasztalod a 18. századi rabszolgaság brutális valóságát. Vess véget az ellenfeleid életének és szabadítsd fel a rabszolgákat az egzotikus Port-au-Prince-ben, tégy könyörtelen igazságot az ültetvényeken, és tapasztald meg a két új fegyver, a machete és a blunderbuss fegyver zsigeri brutalitását.



Mindenki félje Adewale kapitányt

Légy az Experto Credo nevezetű félelmetes hajó kapitánya, amely rettegést kelt minden ellenséges hajó legénységének szívében. Üldözd és foszd ki az ellenséges hajókat, hogy fejlesztésekkel tudd ellátni az Experto Credo-t, és hogy legyőzd a rabszolgatartókat a Karib-térségben.







Assassin’s Creed: Rogue

Az Assassin’s Creed: Rogue az Assassin’s Creed széria eddigi legsötétebb fejezete. Átélheted Shay lassú átalakulását Assassinból Assassin-vadásszá. Kövesd a saját becsületkódexedet. és indulj egy rendkívüli utazásra New York City városán, a vad folyóvölgyön és a messzi, Észak-Atlanti-óceán jeges, hideg vizein keresztül, hogy elérd a végső célodat: hogy végleg elpusztítsd az Assassin Testvériséget.



Történet

18. század, Észak-Amerika. A korszak meghatározó háborúinak káosza és erőszaka közepette a Testvériség egy rettenthetetlen, fiatal tagja, Shay Patrick Cormack, sötét átalakuláson megy keresztül, amely örökre megváltoztatja az amerikai gyarmatok jövőjét. Egy tragikusan félresikerült veszélyes küldetés után Shay hátat fordít a Testvériségnek, akik válaszul pedig megpróbálnak véget vetni az életének. Mivel azok, akiket egykor testvérének nevezett, félredobták, Shay kitűzi maga elé célnak, hogy eltörölje mindazokat, akik ellene fordultak, és hogy végül a történelem legrettegettebb Assassin-vadászává váljon.



Válj a legfőbb Assassin-vadásszá

Az Assassin’s Creed történelmében most először játszhatsz egy Templomos szerepében. Játssz Shay szerepében, aki egy Mester Assassin halálos képességei mellett eddig soha nem látott fegyverekkel és képességekkel is rendelkezik. Ilyen például Shay légpuskája, amely mind a rövidtávú, mind a hosszútávú harcok során hatékony. Használatával tereld el, semmisítsd meg, vagy zavard meg ellenfeleidet a különféle lőszerek, köztük speciális lövedékek és gránátok használatával. Shay képességei közé tartozik meg az jobb Eagle Vision is, amelynek segítségével felfedezheted az árnyékban, a háztetőkön és a tömegben rejtőző Assassinokat.



Egy lassú, sötét átalakulás

Légy szemtanúja Shay átalakulásának kalandvágyó Assassinból egy zord és elkötelezett Templomossá, aki hajlandó levadászni egykori testvéreit. Tapasztald meg első kézből az eseményeket, amelyek következtében Shay egy olyan sötét útra tér, amely örökre megváltoztatja a Testvériség sorsát.



Új és még jobb tengeri ütközetek

Indulj el Morrigan nevű hajód fedélzetén, és küzdd át magad az Észak-Atlanti-óceán jeges területein, és Amerika folyóvölgyeinek szűk vizein. Az Assassin’s Creed: Rogue az Assassin’s Creed IV: Black Flag díjnyertes tengeri mechanikáira épül, teljesen új játékmenettel. Ilyen például az új ellenfeleid, az Assassinok taktikái, akik megpróbálnak a hajód fedélzetére jutni és megölni a legénységedet. Győzd le őket gyorsan, hogy ne veszíts sok embert. Új fegyverek is vannak a játékban, mint például az égő olaj, amellyel tűzcsíkot tudsz hagyni magad mögött, amely lángra lobbantja az ellenséges hajókat, vagy egy új ágyú, amely folyamatos, géppisztolyszerű tüzelésre képes. A csaták során kihasználhatod a lehetőségekkel teli sarkvidéket is, mint például a jéghegyek fedezékként való használatát a tengeri csaták során.



Hatalmas, változatos, felfedezésre váró nyitott világ

Shay története során három egyedi területet is felfedezhetsz. Az egyik az Észak-Atlanti-óceán, ahol hideg szelek, és a sarkvidék tornyosuló jéghegyei várnak rád. A másik az amerikai folyóvölgy területei, amelyek az amerikai határvidék nagyméretű, hibrid helyszínei, ahol zökkenőmentesen keveredik a folyami hajózás a szárazföldi felfedezéssel. Aztán végül, de nem utolsó sorban ott van New York City, a világ egyik legismertebb városa, amely a játékban teljesen korhűen, a 18. századi állapotában lett megalkotva.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Egyéb szoftver
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassins's Creed: Rebel Collection (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)