Betöltés...

Noreya: The Gold Project (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.784 Ft



A JÁTÉKRÓL

A "Noreya: The Gold Project" egy 2D pixel-art metroidvania játék, amely egy sötét fantasy univerzumban játszódik. A játékban a játékosok választhatnak, hogy a Gods of Light és Shadow, vagy a Corruption és Gold isteneihez hűségesek lesznek-e! De légy óvatos! A játékban hozott döntések befolyásolják a játékosok előrehaladását azáltal, hogy új utakat vagy képességeket szabadítanak fel. A játék kulcsfontosságú művészete egyedi élményt nyújt a játékosok számára, mivel egyik játékos játékmenete sem egyezik a többivel, ez a kettősség arra ösztönzi a játékosokat, hogy mindkét utat felfedezzék.



Háttértörténet: Noreya világa

Az ősidőkben hét istenség egyesítette erőit, hogy kialakítsa azt a földet, amelyet ma Noreya néven ismerünk. A Hétnek akkora hatalma volt, hogy az emberek a tisztelet jeleként, de félelemből is imádni kezdték őket. Néhány bűnös azonban letért az ösvényről, előhozva önmagukból a legrosszindulatúbb, áruló részeket. Ebből a rosszindulatból új istenségek születtek, akik az alattvalóik szolgaságából nyerték hatalmukat. Lemia földjén, a Goddess of Light-nak otthonában végtelen éhínség uralkodott. A szegény lakosok gazdagság utáni vágya a kapzsiság istenének kedvezett, aki viszont megígérte, hogy véget vet a nyomorúságuknak. Az isten, akit ma már mindenki "God of Gold"-nek hív, minden követőjét alaktalan, gyötrődő lényekké változtatta: az arany árnyakká. Az egykor oly fényes Lemia most utat enged az egészségtelen kapzsiságnak.



Kettősség: Fogadj hűséget és kapd meg az istenek hatalmát

A több mint 50 képességet tartalmazó képességfával a Goddess of Light-nak vagy az God of Gold-nak való hűségednek megfelelően fejlődhetsz. Kettősséget is játszhatsz, de ebben az esetben nem férsz hozzá a legerősebb varázslatokhoz. Rajtad áll, hogy megtaláld a játékstílusodnak legmegfelelőbb egyensúlyt.



Egy világ minden istennek

Nincs többé metroidvania egyetlen felfedezésre váró térképpel. A Noreyában a világ a hűségednek megfelelően változik. Ismered az Golden World-öt, és most úgy döntöttél, hogy a Light-ot imádod? Készülj fel egy teljesen új élményre, kovácsolódj előre, miközben felfedezed, hogy mely területek változtak meg, és felfedezed, hogy a játék mely részei nem elérhetőek többé! Viszont cserébe készülj fel más új kalandok felfedezésére, amelyek mostantól a Light szolgájára várnak! A világ minden egyes változata titkokat és exkluzív bónuszokat rejt. Vajon megtalálod a világ mélyén elrejtett ereklyéket? Ezt csak az idő fogja megmondani!



A játék zenéje

A Sarys / MisterMV hihetetlen duó által jegyzett eredeti játékzenétt élvezheted, amely végigkíséri a kalandodat. Válts lojalitást, és a zene veled együtt változik és fejlődik.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Noreya: The Gold Project (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: