Betöltés...

The Sims 4 Cottage Living (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.777 Ft



A JÁTÉKRÓLÉlvezd a The Sims 4: Cottage Living kiegészítő festői báját az állatbarátokkal, a kerttől az asztalig terjedő ételekkel és a szoros közösséggel. Otthon főzz a családdal együtt a legfrissebb alapanyagokból. Fedezd fel az erdőt, hogy összebarátkozz az erdei lényekkel, vagy keress élelmet, vagy menj a városba, hogy találkozz a helyiekkel. Akár egy tehenet ölelgetnek a Sim-ek, akár a csirkékkel barátkoznak (vagy ellenségeskednek), akár a környék legjobb zöldségeit termeszted, a vidék bővelkedik új élményekben és a körülöttük lévő világgal való kapcsolatteremtés módjaiban.



Nevelj vagy barátkozz állatokkal

Otthon a házi tehén friss (ízesített!) tejet ad mindenkinek, míg a csirkék tojást tojnak a ketrecben. Gyűjts lámagyapjút a kézművességhez, és vigyázz a pajkos rókákkal - a bosszantó jószágok imádják a tojásokat! Az erdőben tartsd szemmel a vadon élő állatokat, például a nyulakat és a madarakat, hogy elnyerd a bizalmukat, és alkalmanként ajándékokat kapj, vagy segítséget a kerttel.



Élj a termésedből

Tedd a főzést és a kertészkedést szórakoztatóvá az egész család számára. Az új receptek és a Lot-kihívások minden egyes ételhez friss alapanyagokat igényelnek. Akár a Sim-ek saját maguk termesztenek, akár a falusi piacra járnak, akár a vadonban gyűjtögetnek, a friss a legjobb! Készen állsz egy kihívásra? Próbálj meg túlméretezett növényeket termeszteni, hogy részt vehess a Finchwicki vásáron megrendezett versenyen.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 Cottage Living (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: