Betöltés...

My Brother Rabbit (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.530 Ft



A JÁTÉKRÓL

Egy szerető család rájön, hogy lányuk megbetegedett. Míg szülei nekiálltak a szükséges kezelésnek, elszánt idősebb testvére a képzelet erejéhez fordul, hogy segítsen nekik megbirkózni. Míg a külvilág kemény valóságot kínál, ezek az ártatlan gyerekek szürreális fantáziavilágot hoznak létre, amely játékot és kényelmet nyújt számukra. Induljon el egy nagyszerű útra öt különböző földre, tele hihetetlen robo-jávorszarvasokkal, úszó baobabokkal, óriási gombákkal és az idő múlásának ütemében olvadó órákkal.





Ebben a csodálatos hazugságos országban egy aranyos kis nyúl mindenféle módon vissza akarja nőttetni beteg barátját az egészségre. Eszét kell használnia a klasszikus kattintások és kattintások által inspirált rejtvények megfejtésére, rejtett tárgyak feltárására és minijátékok játszására a kaland folytatásához. Csak gyerekjáték, vagy mindennek van egy mélyebb jelentése, amely tükrözi a valóságot?









Vegyen részt ebben a testvérek inspiráló történetében, akik a képzelet erejével támogatják egymást nehéz időkben. Kíséri őket a küldetésbe, hogy segítsen a virágnak visszanyerni egészségét.





Utazzon át egy színes univerzum csodálatos földjein, ahol meg kell kérdőjeleznie mindent, amit tud a valóságról. Segíts a nyúlnak rejtvényeket megoldani, rejtett tárgyakat találni és furcsa gépeket összeállítani egy olyan világban, ahol a hagyományos logika nem érvényes.









Az utazás minden lépését hangsúlyozza az a hangulatos zene, amelyet a zeneszerző hozott létre a Félelem Rétegei, Kholat, Husk és a> megfigyelő_ partitúrái mögött. Hallgassa meg Emi Evans, az NieR: Automata és a Dark Souls mögött álló művészek „Dreams” című dalát. A dal most ingyenesen elérhető a Bandcamp, a Soundcloud és a Youtube oldalain.





Emlékezz gyermekkorodra, és nézd meg újra a világot fiatal szemmel. Higgy a képzelet erejében: mindig megtalálja a módját, még a legsötétebb időkben is. Az empátia és a találékonyság megmentheti a napot. Hogyan fog véget érni ez az út?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "My Brother Rabbit (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: