Betöltés...

The Sims 4 - Bundle Pack 2 (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.763 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Bundle Pack 2 tartalma:

- The Sims 4: Outdoor Retreat kiegészítő

- The Sims 4: Cool Kitchen Stuff kiegészítő

- The Sims 4: Spooky Stuff kiegészítő





Merészkedj az erdő mélyére, hogy új meglepetéseket fedezz fel, köztük veszélyes és csodálatos gyógynövényeket, új halfajokat, hátborzongató rovarokat és... medvéket? Lógj a tábortűznél, mielőtt megpróbálnád megtalálni a remetét, akiről azt beszélik, hogy az erdő legmélyén él.



Barangolj be egy teljesen új vidéket

Sim-jeid most elmenekülhetnek mindennapjaik elől Granite Falls fenyőfákkal teli légkörébe. Reméljük, hogy a Sim-jeid nem finnyásak a rovarok iránt.



Állítsd fel a tökéletes tábort

Egyetlen kempingezés sem teljes a megfelelő felszerelés nélkül. Ne felejts el sátrat venni a Sim-jeidnek, és új túrafelszereléssel felszerelni őket.



Élvezd az egyedi szabadtéri tevékenységeket

Dőlj hátra egy éjszakai csillagnézésre, és engedd szabadjára Sim-jeid fantáziáját! Csatlakozz egy patkós játékhoz, hogy kikapcsolódj, és nézd meg, milyen kalandok várnak a szederbokorban.







Cool Kitchen Stuff

Alakítsd át Sim-ed konyháját, és adj hozzá egy kis modern hangulatot elegáns, rozsdamentes acélból készült készülékekkel és új ínyenc bútorokkal. Fedezd fel, milyen meglepő új ízeket alkotnak majd Sim-jeid az új fagylaltkészítővel! Ráadásul Sim-jeid az új divattal és frizurával remekül fognak mutani a konyhában.



Keverj egy kis szórakozást a vadonatúj fagylaltkészítővel!

A Sim-ek imádják a fagylaltot! Ez a fagylaltkészítő pedig mindent megcsinál. Fogj egy tölcsért, és szolgáld fel a fagylaltot, a jégkrémet és a soft serve-t. Aztán adj hozzá banánszeleteket, tejszínhabot, szórást és csokoládészószt - nyami!







Spooky Stuff

Alakítsd át Sim-ed otthonát hátborzongató dekorációkkal. Öltözz új jelmezekbe és sminkeld ki magad, hogy Sim-jeidnek kísérteties új külsőt adhass. Élvezd a vadonatúj tökfaragó állomást. Rendezz egy kísérteties partit, amit mindenki imádni fog.



Tökfaragó állomás

Légy kreatív a Sim-jeiddel, és varázsolj a tökökből művészetet. A szellemes Sim-ek gyertyafényes tököt tehetnek a fejükre! Csak óvakodj a huncut Sim-ektől, akik inkább toporzékolnak, mint gyönyörködnek.



Kísérteties cukorkatál

Nyúlj a meglepetésért, de vajon trükk lesz vagy édesség? Nézd meg, mit találnak a Sim-jeid, amikor kapcsolatba lépnek ezzel a hátborzongató dekorációval.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Bundle Pack 2 (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: