Betöltés...

The Sims 4 - Star Wars: Journey to Batuu (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.407 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Star Wars: Journey to Batuu kiegészítővel megalkothatod Sim-ed egyedi Star Wars-történetét, miközben felfedezed Batuu távoli világát a Galaxy's Edge-ből, Disneyland-ből és Disney World-ből. Vajon a Sim-ed csatlakozik a Resistance-hez, összeáll a gazemberekkel, vagy csatlakozik a First Order-hez? Ez csak rajtad múlik! Építsd fel Sim-ed hírnevét, hogy küldetéseket oldj fel, vásárolj fénykardot vagy droidot, és találkozz olyan ikonikus Star Wars karakterekkel, mint Rey és Kylo Ren.



Tapasztald meg a Galaxis peremét

Sim-jeid már biztosan nem otthon vannak. A Millennium Falcon-tól a nyüzsgő cantina-ig és Batuu egyedi öltözékéig a Sim-eket a Star Wars ikonikus látványosságai és hangjai veszik majd körül. Amikor Sim-ed hazatér, hozz új dekorációt és az utazásaid által inspirált recepteket, játssz egy kis sabacc-ot, vagy rendezz játékos fénykard-edzést.



Készítsd el a Star Wars-sztoridat

A Resistance, a First Order és a scoundrel-ek harcolnak Batuu irányításáért, de a Sim-jeid tettei határozzák meg, hogy ki lesz a befutó. Ahogy a Sim-ek kihívásokat és különleges küldetéseket vállalnak, te döntöd el az erőviszonyokat. Oldj fel jutalmakat, például csillagvadászokhoz való hozzáférést, új ruhákat és kritikus küldetéseket Batuu-n. És ki tudja? Talán megtalálod a Batuuan különleges valakit!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Star Wars: Journey to Batuu (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: