Betöltés...

The Sims 4: Eco Lifestyle (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.857 Ft



A JÁTÉKRÓL

Készen állsz arra, hogy Sim-jeid hatással legyenek a világukra? Költözz be a The Sims 4: Eco Lifestyle kiegészítővel a kollaboratív alkotók közösségébe!Játssz a változásért és változtass az Evergreen Harbor új világában. Segíts új szomszédaidnak dönteni egy közösségi tér projektről, csökkentsd az ökológiai lábnyomodat, és nézd, ahogy a környék átalakul. Meg fogsz lepődni, mi történik, ha a Sim-jeid kezdik megalkotni a szabályokat.



Az alapjátékról:



Engedd szabadjára a fantáziádat, és hozz létre egy olyan egyedi Sims-világot, amelyben teljesen kifejezheted önmagadat. Töltsd le ingyen, és szabd testre minden részletét a Sim-ektől az otthonokig - és még sok minden másnak is. Válaszd ki, hogyan nézzenek ki, viselkedjenek és öltözködjenek a Sim-ek, majd döntsd el, hogyan éljenek minden nap. Tervezz és építs hihetetlen otthonokat minden család számára, majd dekoráld a kedvenc berendezési tárgyaiddal és dekorációiddal azokat. Utazz el különböző környékekre, ahol találkozhatsz más Sim-ekkel, és megismerheted az életüket. Fedezz fel gyönyörű, különleges környezetű helyszíneket, és indulj el spontán kalandokra. Irányítsd a Sim-ek mindennapi életének hullámvölgyeit, és nézd meg, mi történik, ha eljátszod a valós életedből vett eseményeket. Meséld el a történeteidet a magad módján, miközben kapcsolatokat alakítasz ki, karriert és életcélokat követsz, és elmerülsz ebben a rendkívüli játékban, ahol a lehetőségek végtelenek.



Egyedi Sim-ek létrehozása

Különféle Sim-eket formálhatsz és alakíthatsz, mindegyikük egyedi megjelenéssel, dinamikus személyiséggel és inspiráló törekvésekkel. Használd az erőteljes testreszabási funkciókat, hogy életre keltsd a képzeleted.



Építsd meg a tökéletes otthont

Tervezd meg az ideális otthont a Sim-jeid számára az Építkezési mód segítségével. Építsd meg álmaid otthonát az alaprajz megtervezésével, a bútorok kiválasztásával, valamint a táj és a terep megváltoztatásával.



Fedezd fel a vibráló világokat

Sim-jeid új közösségeket látogathatnak meg, hogy bővítsék társasági körüket, lógjanak a barátaikkal vagy rendezzenek felejthetetlen partikat.



Játssz az élettel

Döntéseid határozzák meg Sim-jeid életének minden aspektusát, a születéstől a felnőttkorig. Útközben fejlesztheted képességeidet, hobbikat űzhetsz, megtalálhatod Sim-jeid hivatását, új családot alapíthatsz és még sok minden mást.



Fedezd fel az alkotók közösségét

A Gallery segítségével inspirációt találhatsz a hozzád hasonló játékosok hálózatában, ahol tartalmat adhatsz a játékodhoz, vagy megoszthatod saját alkotásaidat. Töltsd le, lájkold és kommenteld kedvenc Sim-jeidet, házaidat és teljesen megtervezett szobáidat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: Eco Lifestyle (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: