Betöltés...

No Time to Relax

Ár: 33.163 Ft





A JÁTÉKRÓL



A No Time to Relax egy életszimulációs játék, ahol akár 4 játékos online vagy helyben versenyezhet egymással az élet végső játékában.

Jellemzők



4 JÁTÉKOS HELYI ÉS ONLINE TÖBBJÁTSZÓ

Játssz helyben barátaiddal vagy az internetes oldalakon. Nem kell többé elhagynia a házat, hogy megtapasztalja az életet.

SZÓRAKOZÓ ÉS EGYSZERŰ ÉLETSZIMULÁCIÓ

Most már képes legyőzni sikeresebb barátait ezzel a hamis élet szimulátorral. A játék megnyeréséhez fel kell dolgoznia a vállalati ranglétrán, oktatnia kell magát és meg kell őriznie józan eszét. Ez könnyűnek tűnhet, de a seggét dolgozni és tanulmányozni még a legerősebb akaratú barátait is megterheli. Szinte úgy tűnik, nincs idő a pihenésre!

EGYSZERŰ JÁTÉKOS ÜZEMMÓD

Győzd le a magas pontszámokat egyjátékos módban, vagy versengj egy számítógépes lejátszóval. Meglepődsz és szomorú leszel, ha még a számítógép is jobb az életben, mint te. Élje át az emberi élet éveit hetek alatt. Mintha újra és újra átélné a rémálmot.

EGYEDI MAGA ÉS ÉLETTÍPUSA Testreszabása

Kényeztesse magát materialista életmóddal. Pénzzel nem lehet megvásárolni a szerelmet, de megveszi a síkképernyős TV-t és az édes surround hangrendszert. Semmi sem győzi le a lakás személyre szabását mindenféle fantasztikus elemmel. Ne aggódjon, nincs szükség játékvásárlásra!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "No Time to Relax" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: