Betöltés...

The Sims 4: City Living (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.628 Ft



A JÁTÉKRÓLA Sim-jeid arra vágynak, hogy maguk mögött hagyják a külvárost? Valósítsd meg álmaikat San Myshuno változatos városában, ahol izgalmas környékeket fedezhetnek fel, új lakásba költözhetnek, vidám fesztiválokat nézhetnek meg, és még sok minden más vár rájuk a The Sims 4: City Living kiegészítőben. A Sim-jeid megtapasztalhatják a más Sim-ekkel való szoros együttélés örömeit és kihívásait. Dolgozz felfelé a kezdőegységtől a tetőtéri lakásig, miközben Sim-jeid új nagyvárosi karriert indítanak!



Fedezd fel San Myshuno nyüzsgő városát!

Ez a sűrűn lakott város elég egyedi környékkel rendelkezik ahhoz, hogy Sim-jeidnek bőven legyen mit felfedezniük. Légy kreatív az Arts Quarter-ben, vagy énekeld ki magad a Fashion District-ben található Karaoke bárban. Menj át a Spice Market-be, hogy dobálj néhány kosárlabdát, vagy hívj át néhány barátot videojátékozni egy hosszú irodai nap után az Uptown-ban.



Fedezd fel az élénk kulturális fesztiválokat

A fesztiválok remek alkalmak arra, hogy gazdagítsd Sim-jeidet. Hagyd, hogy megnézzék az utcai előadókat, részt vegyenek versenyeken, és találkozzanak a legkülönfélébb emberek sokaságával az élet minden területéről. Nézd meg a Curry-kihívást a Spice fesztiválon, vagy gyújts tűzijátékot egy forró randival a Romance fesztiválon.



Lakj apartmanban, és ismerkedj meg a szomszédaiddal

A sok új szomszéd mindenféle lehetőséget jelent a kapcsolatokra, jóban és rosszban egyaránt. Sim-jeid új legjobb barátot szerezhetnek, vagy szerelembe eshetnek, majd megvitathatják, hogy kulcsot adjanak a lakásukhoz. És mi a helyzet a zajos szomszédokkal és a késő esti táncpartikkal? El kell döntened, hogyan kezeld őket - ha nem tudod legyőzni őket, talán csatlakoznod kellene hozzájuk.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: City Living (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: