Betöltés...

The Sims 3 Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.899 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 3 Bundle tartalma:

- The Sims 3 alapjáték

- The Sims 3 - Generations kiegészítő

- The Sims 3 - Pets kiegészítő

- The Sims 3 - Seasons kiegészítő





Teremtsd meg a tökéletes világot a teljes testreszabhatósággal a kezedben. Egészítsd ki a személyiségeket, és segíts beteljesíteni a sorsokat.



Teremtsd meg azt az életet, amire mindig is vágytál!

Készen állsz egy szabadabb, kreatívabb életre? A The Sims 3-ban szabadjára engedheted fantáziádat, miközben megtervezed az ideális világodat. Kezdd a Sim-eddel, finomítsd az egyes alakokat, színeket és személyiségjegyeket, amíg pontosan olyan személyt nem kapsz, aki tetszik neked.



Légy a vezetőjük

Ha vége a "kemény munkának", itt az ideje, hogy mentor lehess. Vezesd Sim-ed útját az életük során, fejleszd a karrierjüket, találd meg a szerelmüket, és valósítsd meg az álmaikat és vágyaikat. A barátokkal és a családdal töltött idő ugyanolyan fontos, mint a festészet elsajátítása vagy a tudás felhalmozása.



Mutasd meg Sim-ed kalandjait

Emeld a dolgokat a következő szintre, és rögzíts felvételeket Sim-ed kalandjairól, valamint oszd meg őket a folyamatosan növekvő és virágzó közösséggel. A felfedezésre váró kiegészítők és szórakoztató tárgyak hatalmas katalógusával a lehetőségek tárháza végtelen. Minden itt kezdődik; a te kalandod már vár!



Jellemzők:

- Lépj ki a házból, és fedezd fel a nyüzsgő és szórakoztató szomszédságot

- Díszítsd fel a Sim-ed otthonát, ahogyan csak akarod, rendezetten vagy rendetlenül

- Keverd össze az arcvonások és testtípusok széles skáláját, hogy olyan külsőt kapj, amilyet szeretnél





Generations

Élvezd a részletgazdag élettapasztalatok teljes spektrumát Sim-jeiddel! Kezdd a gyermekkor fantáziával teli világában, és élvezd a tinédzserévek drámaiságát. Tapasztald meg a felnőtt élet bonyolult valóságát, majd élvezd a felnőtté válás előnyeit az egyes életszakaszokban. A rengeteg új lehetőség és tevékenység minden korosztálytól függetlenül minden eddiginél tartalmasabbá teszi Sim-jeid életét. Az új ünnepek, drámai életesemények és a kreativitásuk kifejezésére szolgáló teljesen új lehetőségek révén a Sims 3 Generations lehetővé teszi, hogy Sim-jeid a legteljesebb életüket élhessék!





Pets

Készíts tökéletes - vagy tökéletlen - háziállatokat a Sim-jeid számára, a vad házőrző kutyáktól kezdve a pusztító cicákon át a megbízható lovakig és még sok minden másig, miközben nem csak a Sim-jeid kinézetét, hanem a személyiségjegyeiket is meghatározhatod. A különféle új tevékenységek és társas interakciók segítségével vedd át az irányítást e háziállatok felett, és ismerd meg a világot az ő szemszögükből. Adj a Sim-jeidnek egy új tagot a háztartásukba, és fedezd fel az élettel való játék teljesen új módjait!





Seasons

Hagyd, hogy Sim-jeid egy forró nyári napon ússzanak az óceánban, bóklásszanak almáért az őszi levelek között, teszteljék snowboard-os ügyességüket a téli havas időben, vagy üdvözöld a tavaszi záporokat egy esős sétával és egy színes esernyővel. A teljesen új tevékenységek, például a foci, valamint a nagy szezonális fesztiválok és ünnepségek minden évszak szellemét életre keltik. Sim-jeid összebújhatnak a tavaszi fesztiválon a csókolózó bódéban, vagy megnézhetik, milyen halloween-i meglepetések várnak rájuk a kísértetházban. Öltözz fel az időjárásnak megfelelően a szezonális ruhadarabokkal, a búvárruháktól kezdve az esőkabátokon át a hófelszerelésig. Az új ételekkel, dekorációval és időjárási effektusokkal Sim-jeid élvezhetik a folyamatosan változó évszakok bőségét és szépségét, valamint úgy szórakozhatnak, mint még soha!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 3 Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: