Betöltés...

The Sims 4: StrangerVille (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.284 Ft



A JÁTÉKRÓL

Indítsd el a nyomozást, és oldd meg egy sivatagi város rejtélyét, amely mély, sötét titkot rejt a The Sims 4: StrangerVille-ben. Ebben a baljós városban a Sim-ek ismeretlen okokból furcsán viselkednek. Összeesküvésről van szó? Vajon ez a furcsának tűnő erő megszállja a Sim-ed? Fedezd fel a titkos laboratórium történetét, ahol a Sim-ek furcsa növényekkel találkoznak és különös eszközökkel lépnek kapcsolatba. Meg tudod oldani a rejtélyt?



Különböző világ

Fedezd fel StrangerVille-t, egy titkokba burkolózó vidéki sivatagi várost. Szembesülj különös időjárással, hátborzongató városlakókkal, veszélyes növényekkel, furcsa gyűjtögetnivalókkal és még sok mással.



Fejtsd meg a történetet

Merítsd el Sim-edet egyedi és titokzatos eseményekben. Jelöletlen furgonok jelennek meg a környéken, a kormány ügynökei titkos lehallgatóeszközöket használnak, és a szkennerek kulcsfontosságúak a szokatlan dolgok felderítésében.



Öltöztesd fel a Sim-edet

Hangold Sim-jeidet rejtélyfejtő hangulatba azzal, hogy sivatagi ihletésű ruhákba és katonai egyenruhába öltözteted őket, vagy készítsd fel őket a végveszélyre összeesküvés-témájú ruhákkal, titkosügynöki öltözékkel és vegyvédelmi ruhával.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: StrangerVille (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: