Betöltés...

The Sims 4 - Bundle Pack 1 (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.881 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Bundle Pack 1 tartalma:

- The Sims 4: Spa Day Game Pack kiegészítő

- The Sims 4: Luxury Party Stuff kiegészítő

- The Sims 4: Perfect Patio Stuff kiegészítő





Ajándékozd meg Sim-jeidet egy kényeztető nappal a The Sims 4: Spa Day Gameplack kiegészítővel. Jógával és meditációval dolgozd le a stresszt, majd pihenj a luxusszolgáltatások széles választékával. Olvaszd el a stresszt a szaunában, vagy kényeztesd Sim-jeidet egy élénkítő masszázzsal, egy nyugtató iszapfürdővel és manikűrösökkel. Hozd el a gyerekeket is. Vidd haza ugyanezt a nyugalmat és kényelmet a spa ihlette tárgyakkal és dekorációval.



Látogass el a fürdőbe

A teljesen új helyszínek nyugodt és barátságos légkört, valamint egyedi tevékenységeket és kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, amelyek biztosan új energiát adnak még a legstresszesebb Sim-nek is. Válassz az előre felépített helyszínek közül, építs egyet a sajátodból, vagy hozd haza helyette az összes pihentető kényelmet. Frissülj fel! Új tulajdonság érkezik! A magas karbantartási igényű Sim-ek talán triviális dolgokkal küzdenek, de a Spa meglátogatása katarzishoz vezethet, és lehetővé teszi, hogy ellazuljanak a gondoktól.



Fókuszálj a wellness-re

Uralkodj az elmén, a testen és az érzelmeken az új Wellness képességgel. Fejlődj a jóga és a meditáció gyakorlásával. Ahogy Sim-jeid fejleszthetik ezt az új képességet, felszabadítják a lebegés és a teleportálás erejét. Frissítsd fel magad! Ne felejtsd el meghívni a gyerekeket (igen, a gyerekek mostantól részt vehetnek a Wellness-tevékenységekben). Ráadásul kereshetsz néhány extra Simoleon-t azzal, hogy megtanítasz más Sim-eket arra, hogyan találják meg az önuralmat az odafigyelésen keresztül. Emellett emeld a következő szintre a Wellness-t, és törekedj arra, hogy Zen-guru vagy öngondozási szakember legyél.



Kényeztesd magad

A reflexológiától és a kőmasszázstól kezdve az iszapfürdőben és a szaunában való lazításig a Sim-ek mostantól különféle kezeléseket kaphatnak és adhatnak, amelyek számos előnnyel járnak. Frissülj fel! Fejezd be a kikapcsolódást manikűrrel, pedikűrrel és arcmaszkokkal. Az új törekvésnek köszönhetően pedig a Belső Békét kereső Sim-ek minden eddiginél jobban akarják majd kényeztetni magukat. Ahhh, a tökéletesség.Kényeztesd Sim-jeidet egy kényeztető nappal a The Sims 4: Spa Day Game Pack kiegészítővel. Jógával és meditációval dolgozd le a stresszt, majd pihenj a luxusszolgáltatások széles választékával. Olvaszd el a stresszt a szaunában, vagy kényeztesd Sim-jeidet egy élénkítő masszázzsal, egy nyugtató iszapfürdővel és manikűrösökkel. Hozd el a gyerekeket is. Vidd haza ugyanezt a nyugalmat és kényelmet a spa ihlette tárgyakkal és dekorációval.







Luxury Party Stuff

Csalogasd ki Sim-jeidet a szabadba pezsgőfürdőkkel, új bútorokkal, dekorációval, frizurákkal és még sok mással a The Sims 4: Perfect Patio Stuff kiegészítővel. Gyújtsd be a grillsütőt, és öltözz át valami lazább ruhába, hogy stílusosan lazulhass. Kínálj ízletes felfrissítőket az új teraszbárral, és lazulj el a jacuzzi nyugtató buborékjaiban, amely mindig forró, de nem túl forró.



Lazíts a pezsgőfürdőben

Adj egy pezsgőfürdőt a Sim-jeid teraszához! Hagyd, hogy a buborékok elolvassák a stresszt, vagy csobbanj a barátaiddal. Az ügyes Sim-ek minden egyes pezsgőfürdőt fejleszthetnek hifivel és akár aromaterápiával is!



Hűtsd le magad a szabadban, a medence partján

Hozz létre egy szabadtéri társalgót a medence mellett különféle stílusos bútorokkal és dekorációval. Melegítsd fel a dolgokat az új grillsütőn, és szolgálj fel frissítőket az új teraszbárban.







Perfect Patio Stuff

Sim-jeid a The Sims 4: Luxury Party Stuff kiegészítővel egyre puccosabbak lesznek! Rendezz fényűző partit a különféle extravagáns dekorációkkal. Frissítsd fel Sim-jeid ruhatárát káprázatos ruhákkal és elegáns formaruhákkal. És ne felejtsd el összeállítani a tökéletes asztaldíszt minden eseményhez a vadonatúj Bankettasztal segítségével, és tálald fel a finom ételeket a Sim-jeidnek!



Bulizz stílusosan, élj luxusban

Rendezd a város legpazarabb partiját a mutatós bútorok és dekorációk gyűjteményével. Adj hozzá vidám és elegáns darabokat Sim-jeid otthonához, majd hívd meg az egész szomszédságot egy jó kis szórakozásra.



Öltözz, hogy lenyűgözz

A csillogó flitteres ruháktól a fényes, háromrészes szmokingokig, a Sim-jeid lesznek a legjobban öltözve bármelyik black tie eseményen, vagy igazából bármilyen eseményen. Egészítsd ki csillogó megjelenésüket új frizurákkal és kiegészítőkkel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Bundle Pack 1 (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: