Betöltés...

Sims 4: High School (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.569 Ft



A JÁTÉKRÓL

Légy jó (vagy rossz) diák, csatlakozz egy klubhoz, indíts el egy trendet, és hozd ki a legtöbbet a tinédzserkorból a The Sims 4: High School Years kiegészítő csomaggal. Navigálj az olyan ikonikus tinédzserélményeken, mint a bálba járás, a csínytevések, az identitással és a trendekkel való kísérletezés, valamint a barátságok és rivalizálás a tanórán kívüli eseményeken. Az érettségi előtt is sok a tennivaló: a tini Sim-ek részt vehetnek az órákon, kapcsolatba léphetnek a tanárokkal, és még pénzt is kereshetnek stílusbefolyásolóként vagy streamerként.



Tapasztald meg a középiskolát

Éld át a középiskola minden hullámvölgyét. Vegyél részt személyesen az órákon, ismerkedj meg a tanáraiddal, lógj a menzán, és még a szekrényedet is díszítheted. A legbecsesebb pillanataidat talán akkor éled át, amikor iskola után a barátaiddal lődörögsz.



Ikonikus tini pillanatok

Táncolj végigt az éjszakát a szalagavatón, és ünnepeld az érettségi ünnepséget a családoddal és a barátaiddal (ha lépést tartasz az iskolai feladatokkal). E nagy pillanatok mellett vegyél részt iskolán kívüli tevékenységekben és csapatokban, és éld át a pubertáskor hullámvasútját.



Rázd fel a dolgokat

A középiskola az önfelfedezés időszaka. Találj magabiztosságot ahhoz, hogy elhívd a szerelmedet, vagy bátorságot ahhoz, hogy lógj az óráról (ne hagyd, hogy az igazgató rajtakapjon). A tini Sim-ek felfedezik saját kedvenceiket és nemtetszéseiket, és új lehetőségek nyílnak meg a csínytevésre. A csínytevéseknek és a sötétedés utáni kiosonnak következményei lehetnek, ezért vigyázz, nehogy rajtakapjanak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sims 4: High School (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: