Betöltés...

The Sims 4 - Bundle Pack 5 (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.720 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Bundle Pack 5 tartalma:

- The Sims 4: Parenthood kiegészítő

- The Sims 4: Vintage Glamour Stuff kiegészítő

- The Sims 4: Bowling Night Stuff kiegészítő





Fejleszd Sim-jeid szülői készségeit, hogy segíthess formálni gyermekeik életét a felnőttkorban a The Sims 4: Parenthood kiegészítővel. Válaszd ki, mikor fegyelmezd vagy bátorítsd a gyerekek viselkedését, taníts nekik életértékeket, és tegyél maradandó hatást a jövőjükre. Tapasztald meg a szórakoztató családi tevékenységeket, és alakítsd személyre a háztartásodat új lakberendezéssel és családi divattal.



Szülői készségek fejlesztése

Fejleszd Sim-jeid szülői készségeit, hogy kielégítsd gyermeked igényeit és befolyásold viselkedésüket. Szerezz új képességeket a tapasztalat révén, és válaszd meg, mikor fegyelmezd a rossz cselekedeteket, bátorítsd a jó viselkedést, vagy csak hagyd a gyerekeket gyerekeknek lenni.



Alakítsd ki a Sim-ed gyermekkorát

Az általad hozott döntések befolyásolják, hogy a Sim-ed hogyan neveli a gyereket, és maradandó hatást hagynak gyermekük jövőjére. Minden egyes döntés formálja a személyiségüket, befolyásolja a tulajdonságaikat, befolyásolja a családi kapcsolataikat, és irányítja az útjukat a felnőttkorba.



Élvezd az új családi tevékenységeket

Gyűjtsd össze Sim-ed családját, hogy új tevékenységekben vegyenek részt, és töltsenek minőségi időt egymással. A különböző korú Sim-ek együtt dolgozhatnak különböző iskolai projektek megvalósításán, kifejezhetik kreativitásukat az építőkockák segítségével, vagy önkéntes munkát végezhetnek jótékony célokra.







Vintage Glamour Stuff

Itt az ideje, hogy Sim-jeid fényűzően éljenek a The Sims 4: Vintage Glamour Stuff kiegészítő segítségével. Öltöztesd Sim-jeidet lenyűgöző vintage ruhákba és kiegészítőkbe, majd próbáld ki a sminket a sminkasztalnál. Díszítsd fel Sim-jeid otthonát csúcskategóriás bútorokkal, és még komornyikot is bérelhetsz, hogy minden igényüket kielégíthesse.



Lenyűgöző vintage divat

Öltöztesd Sim-jeidet klasszikus, hollywood-i ihletésű divatba, amely éppoly elegáns, mint amennyire időtlen. Díszítsd fel őket csillogó gyémánt ékszerekkel, és válassz elragadó frizurákat, amelyek mindenhol felkelthetik a figyelmet.



Teljesen új sminkasztal

A Sim-ek a sminkasztal segítségével kicsinosíthatják magukat egy esti szórakozás előtt, vagy gyakorolhatják a kacérkodást. Adj Sim-jeidnek egy teljesen új külsőt, vagy sminkeld ki magad gyorsan, ami egész este kitart.







Bowling Night Stuff

Építs egy bowlingozót, és vidd el a Sim-jeidet a pályákra egy esti szórakozásra a The Sims 4: Bowling Night Stuff kiegészítővel. Versenyezz a barátaiddal, és fejleszd bowlingtudásodat, hogy feloldhasd a trükkös lövéseket. Alakítsd ki a pályádat bowling témájú dekorációval, és adj a Sim-jeidnek feltűnő új külsőt.



Építsd meg a bowlingozótársalgót

Készítsd el a saját teredet neonvilágítással, bowling témájú dekorációval és még egy bárral is, ahol Sim-jeid frissítőket fogyaszthatnak a játékmenetek között. Testre szabhatod a megjelenését retro-modern bútorokkal, amelyek remekül mutatnak a pályán vagy otthon.



Vidd el a Sim-jeidet bowlingozni

Hívd ki Sim-jeidet egy bowlingozásra a teljesen új bowlingpálya tárgyon. Kezdj a bumpers használatával, és fejleszd a képességeidet, hogy feloldhasd a lenyűgöző trükkös lövéseket. Tompítsd le a fényeket és tekerd fel a zenét, hogy egy nem mindennapi, holdfényes bowling-élményben legyen részed.



Feltűnő új divat

Öltöztesd fel Sim-jeidet retro bowlingpólókba és -cipőkbe, vagy adj nekik rockos új külsőt a rockabilly ihlette ruhákkal és frizurákkal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Bundle Pack 5 (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: