Betöltés...

Red Faction (Complete Collection) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.020 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL









Vörös Frakció

Red Faction Armageddon filmzene

A Vörös Frakció gerillája újra Marsra tért

Vörös Frakció II

Red Faction: Armageddon Path to War DLC

Red Faction: Guerrilla Soundtrack

Vörös Frakció: Armageddon



A Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered díszlete

50 évvel az eredeti Red Faction csúcspontja után, a Red Faction: Guerrilla lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felkelő harcos szerepét töltsék be az újonnan újjáalakult Red Faction mozgalommal, miközben harcolnak a felszabadulásért. az elnyomó Földvédelmi Erőt. Red Faction: A Guerrilla újra meghatározza a megsemmisítésen alapuló játék határait egy hatalmas nyitott világú, gyors iramú gerilla-stílusú harccal és valódi fizika-alapú pusztítással.

A Red Faction

az Ultor Corporation jobb élet ígérete által a Marsra csábította, több ezren jöttek, hogy a vagyonukat keressék és a hatalmas bányavállalatnál dolgozzanak. De nem minden az, aminek látszik. Halálos pestis söpör végig a laktanyán, és a bányászok naponta szenvednek bántalmazást az Ultor őrök kezétől. Forradalom van a láthatáron?

A Red Faction forradalmasítja a játékot a Geo-Mod technológiával, amely lehetővé teszi a környezet teljes megváltoztatását és megsemmisítését valós időben. Az 5 vezérelhető járművel, 15 tömegpusztító fegyverrel, páratlan többjátékos akcióval és a Marson, a halálos pestis és lázadás közepette bemutatott Red Faction az arany mércét állítja fel a játékban!

Vörös Frakció II

Huszonkettedik századi Föld. Öt évvel a Marson lázadás után. Védje országát aliasként, bontási szakértőként, öt csapattagja segítségével, akik mindegyike a saját megsemmisítési módjára specializálódott. Harcoljon különböző szinteken járművek, speciális fegyverek arzenálja és hatalmas robbanóanyagok segítségével, hogy megdöntse a kormányt.

Az elmúlt 15 évben Sopot, a korrupt diktátor elnyomta a Nemzetközösség népét. Kíméletlen törekvése, hogy egyesüljön a szomszédos Egyesült Köztársasággal, felesleges vérontásban és szegénységben áztatta el az országot. A propaganda a közösségek egészében vakolt, és az önközpontú kancellár előtt tisztelgésként felépített Nyilvános Tájékoztató Épület győzelemre hivatkozó híradásokat vetít, miközben egyre több katona esik áldozatul. A frontvonalban töltött évek után elege lett a szuperkatonák egy csoportjának, akik nanotechnológiai injekciót kaptak, és megfogadják, hogy leváltják a diktátort és helyreállítják a békét.



Vörös Frakció: Armageddon

Fél évszázaddal azután, hogy a Vörös Frakció ellenállása és martalóc szövetségeseik kiszabadították a Marsot a brutális Földvédelmi Erőkből, a harmóniát ismét veszélyezteti a Marson, de ezúttal egy rejtélyes, halálos erő.

Amikor megsemmisül a masszív Terraformer, amely a Marshoz hasonló levegőt és időjárást lát el, a légkör káoszba fordul, szuper tornádók és villámlások viharok el a bolygót. A túlélés érdekében a gyarmatosítók a földalatti bányákba menekülnek, és lakható barlanghálózatot építenek.

Öt évvel később Darius Mason, a marsi forradalom hőseinek, Alec Masonnak és Samanyának az unokája jövedelmező üzletet vezet a gyarmati tevékenység földalatti központjának számító Bástyától. Bányászat, ásatás, zsoldosmunka-ha a munka veszélyes, Darius az embered. Kevés épeszű ember merészkedik a feldúlt felszínre, kivéve az olyan vállalkozókat, mint Darius és a csempészek, akik árukat futtatnak a települések között.

Amikor Dareioszt becsapják egy titokzatos akna újbóli megnyitására egy régi Marauder templomban, elenged egy régóta szunnyadó gonoszt, és felszabadítja az Armageddont a Marson. Ahogy a gyarmatosító és a martalóc telepek felszakadnak, csak Dareiosz és a Vörös Frakció mentheti meg az emberiséget. A csata átviszi őket a vihar által felrobbant bolygón-és alatta, a kimondhatatlan fenyegetés szívébe.

Red Faction: Az Armageddon új, úttörő kihívásokkal bővíti a kritikusok által elismert, legkelendőbb franchise-t. Te vagy az emberiség utolsó reménye a túlélésre.

Red Faction: Armageddon Path to War DLC

A Föld Védelmi Erőt legyőzték, és évszázados elnyomás után a Mars végre szabad. Egy ideig béke honolt. Pedig az elfeledett hamvakból feltámadt Adam Hale, aki évek óta küzdött, és végső bosszút akart állni a vörös frakció ellen. Célpontja, az egyetlen dolog, ami a Mars felszínét több ezer gyarmatosító számára lakhatóvá teszi, a Terraformer. Éld át újra a harcot a Terraformerért négy hihetetlen új küldetésen keresztül, amelyek légi szórólapokat, orbitális csapásokat és a Red Faction páncélozott felszíni harckocsit tartalmaznak. Nyiss két romboló új fegyvert, a Sharpshooter Gun -t és a Shard Cannont, és szerezz tíz új eredményt ebben az izgalmas, új küldetéscsomagban a Red Faction: Armageddon számára!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Red Faction (Complete Collection) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: