Betöltés...

The Sims 4: Jungle Adventure (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.523 Ft



A JÁTÉKRÓL

Fedezz fel egy egyedülálló vadonbeli tájat, egy templomot, dzsungel akadályokat, elátkozott ereklyéket és kincseket. Ismerd meg Selvadorada kultúráját és szokásait, a helyi ételek elfogyasztásától az új tánclépések megtanulásáig!



Utazz Selvadorada-ba

Utazz Selvadorada-ba, egy új úti célba, ahol Sim-jeid a kantinban barátkozhatnak a helyiekkel, vagy megvásárolhatják a túléléshez szükséges felszereléseket. Sim-jeid megkóstolhatják a hagyományos ételeket, új zenére táncolhatnak, gyakorolhatják a bennszülöttek szokásait, és vásárolhatnak autentikus dekorációt. Öltöztesd Sim-jeidet a helyi divat-nak megfelelően a színes mintákkal teli ruháktól kezdve a dzsungelbe való tartós ruházatig!



Fedezd fel a dzsungelt

Sim-jeid túraöltözékbe öltöznek, és felkészülnek a veszélyre, miközben a dzsungel mélyére túráznak, felfedezve rejtett tavakat, ősi leletlelőhelyeket és romokat. Óvakodj a természeti veszélyektől és akadályoktól (a halálos méhektől a mérgező pókokig), amelyek biztosan résen tartják majd Sim-jeidet!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: Jungle Adventure (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: