Betöltés...

The Sims 4 - Werewolves (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.203 Ft



A JÁTÉKRÓL

Üvöltsd át az éjszakát a The Sims 4: Werewolves kiegészítőben. Sim-jeid átváltoznak, falkákhoz csatlakoznak, és a telihold fényében vadul szaladgálnak. Fedezd fel Moonwood Mill világát, és ismerd meg a vérfarkasok titkait, miközben eligazodsz új likantróp életedben. A Sim-ek új képességeket oldanak fel, új temperamentumokat kezelnek, és talán még sorstársaikkal is találkoznak.



Élet a vadonban

Milyen nagy fogaid lesznek! Alakulj át vérfarkassá, és fogadd el, vagy küzdj állatias természeteddel. A vérfarkas Sim-ek a félelmetes alakjukon túl egyedi temperamentummal és képességekkel rendelkeznek majd, hatással lesz rájuk a holdfázis, és farkas-specifikus életeseményeket tapasztalhatnak meg.



Alfa vagy magányos farkas?

Alakítsd ki a vérfarkas identitásodat. Megharaptak, vagy vérfarkas családba születtél? Akárhogy is történt, most el kell döntened, milyen farkas akarsz lenni. Keress egy falkát, hogy együtt járhassátok az éjszakát, találkozz a sorstársaddal a Howling Point tetején, vagy kerüld mindezt, és próbálj meg magányos farkasként boldogulni.



Lycanthrope története

A vérfarkasokról és eredetükről rengeteget lehet tanulni. Fejtsd ki a vérfarkasok, vámpírok és varázslók történetét, miközben könyveket olvasol, titkos alagutakat fedezel fel, gyarapítod a gyűjteményedet, és kapcsolatba lépsz Moonwood Mill lakóival.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Werewolves (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: