Betöltés...

The Sims 4: Parenthood (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.455 Ft



A JÁTÉKRÓL

Fejleszd Sim-jeid szülői készségeit, hogy segíthess formálni gyermekeik életét a felnőttkorban a The Sims 4: Parenthood kiegészítővel. Válaszd ki, mikor fegyelmezd vagy bátorítsd a gyerekek viselkedését, taníts nekik életértékeket, és tegyél maradandó hatást a jövőjükre. Tapasztald meg a szórakoztató családi tevékenységeket, és alakítsd személyre a háztartásodat új lakberendezéssel és családi divattal.



Szülői készségek fejlesztése

Fejleszd Sim-jeid szülői készségeit, hogy kielégítsd gyermeked igényeit és befolyásold viselkedésüket. Szerezz új képességeket a tapasztalat révén, és válaszd meg, mikor fegyelmezd a rossz cselekedeteket, bátorítsd a jó viselkedést, vagy csak hagyd a gyerekeket gyerekeknek lenni.



Alakítsd ki a Sim-ed gyermekkorát

Az általad hozott döntések befolyásolják, hogy a Sim-ed hogyan neveli a gyereket, és maradandó hatást hagynak gyermekük jövőjére. Minden egyes döntés formálja a személyiségüket, befolyásolja a tulajdonságaikat, befolyásolja a családi kapcsolataikat, és irányítja az útjukat a felnőttkorba.



Élvezd az új családi tevékenységeket

Gyűjtsd össze Sim-ed családját, hogy új tevékenységekben vegyenek részt, és töltsenek minőségi időt egymással. A különböző korú Sim-ek együtt dolgozhatnak különböző iskolai projektek megvalósításán, kifejezhetik kreativitásukat az építőkockák segítségével, vagy önkéntes munkát végezhetnek jótékony célokra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: Parenthood (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: