Betöltés...

The Sims 4: Get Together (DLC) (CZ/RU/PL Languages Only) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.861 Ft



A JÁTÉKRÓL

Hozz létre klubokat a Sim-jeid számára, ahol te állíthatod fel a szabályokat, meghatározhatod a kinézetüket, és testre szabhatod a szórakozóhelyeiket a The Sims 4: Get Together kiegészítő segítségével. A klubban lévő Sim-ek a te szabályaidat követik, amikor együtt vannak, függetlenül attól, hogy általában hogyan viselkednek, így új lehetőségeket kapsz a Sim-ekkel való játékra! Új Sim-eket is megismerhetsz, ha különböző, eltérő érdeklődési körrel, identitással és stílussal rendelkező Klubokhoz csatlakozol. Találkozz más Sim-ekkel olyan izgalmas csoportos tevékenységekre, mint a szupertitkos táncpartik, az éjféli tábortűz és még sok más. Fedezd fel Windenburg gyönyörű új világát festői környékeivel és nyüzsgő szórakozóhelyeivel!



Hozz létre egyedi klubokat

Te határozod meg a szabályokat, te választod ki a tagokat, és te szabod testre az exkluzív törzshelyeket a The Sims 4: Get Together-ben. A klubban lévő Sim-ek a te szabályaidat követik, amikor együtt vannak, így új lehetőségeket kapsz arra, hogy játszhass a Sim-jeiddel.



Csatlakozz klubokhoz és ismerkedj új Sim-ekkel

Akár a Paragon-okkal szeretnél stílusosan öltözködni, akár az Upper Crusts-al élvezel egy finom ételt, számos érdekes klubot fedezhetsz fel. Ahogy játszol a Klubokkal, feloldhatsz olyan előnyöket, mint a titkos kézfogások, a szociális ösztönzők és még sok más!



Találkozzatok és éljetek együtt

Kezdődjenek a játékok! Vedd fel a harcot más Sim-ekkel csocsóban, dartsban és a Don't Wake the Llama játékban. Bújj össze a szerelmeddel, vagy járj egy különleges tűztáncot a tábortűz körül. Ráadásul mutasd meg a legjobb ágyúgolyóidat, és csobbanj az új ugróplatformmal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: Get Together (DLC) (CZ/RU/PL Languages Only) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: