Betöltés...

Sims 4: Growing Together (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.357 Ft



A JÁTÉKRÓLErősítsd a családi kötelékeket, szerezz barátokat vagy ellenségeket, és fedezd fel Sim-jeid legigazibb énjét a The Sims 4: Growing Together kiegészítőcsomaggal. Sim-jeid kapcsolata a körülöttük élőkkel - a családtagoktól kezdve az újonnan megismert Sim-ekig - fejlődik. Mind az olyan tervezett események, mint az ottalvós bulik, mind az olyan váratlan mérföldkövek, mint a kapuzárási pánik, formálják Sim-jeidet és kapcsolataikat.



Maradandó befolyás

A legfontosabb döntések és mérföldkövek segítenek alakítani Sim-jeid személyiségét. Oldj fel és változtasd meg a személyiségjegyeket Sim-jeid élete során, ahogyan megbirkóznak a kapuzárási válsággal, reagálnak a család kérésére, hogy költözzenek össze, és még sok minden másra. Az önfelfedezés egy életre szóló utazás.



Társadalmi dinamikák

Néha a Sim-ek egyszerűen csak összeillenek. Lehet, hogy a Sim-ednek természetes a társas kapcsolata egy Sim-mel, akivel egy buliban találkozik - vagy lehet, hogy természetesen összeütközésbe kerülnek. Sim-ednek mostantól lesznek preferenciái, amelyek meghatározzák, hogy mely Sim-ekkel kompatibilisek szociálisan, és mely Sim-ek lesznek inkább az ellenségeik.



Családi kötelékek

A rokon Sim-jeid közötti kötelékek fontosak és összetettek. Ahogy megtapasztalják a közös életet, lehetőségük lesz drámára és egységre egyaránt, ami hatással lesz a családi dinamikára és a Sim-ek családtagjaikkal való kapcsolataira.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sims 4: Growing Together (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: