Betöltés...

The Sims 4: Vampires (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.432 Ft



A JÁTÉKRÓLAlakítsd át Sim-jeidet nagyhatalmú vámpírokká, és élj örökké egy hátborzongató új helyen a The Sims 4: Vampires kiegészítővel. Hozz létre különféle vámpírokat teljesen új eszközökkel, és oldj fel egyedi erőket, amelyek természetfeletti képességekkel ruházzák fel Sim-jeidet. Menekülj a Forgotten Hollow-ba, építs egy búvóhelyet, és lógj együtt más halhatatlanokkal.



Hozz létre vámpírokat

A teljesen új Sim-készítési lehetőségekkel hozz létre vámpír Sim-eket, akik csábítóak vagy ijesztőek. Válaszd ki a fogaikat, adj hozzá titokzatosan világító szemeket, sőt, szabj testre egy egyedi sötét alakot, amivé átváltozhatsz, amikor feldühödsz vagy megijesztesz más Sim-eket.



Engedd szabadjára természetfeletti erőidet

Keress és használj több tucat egyedi erőt, amelyekkel a vámpírok képesek irányítani a Sim-ek elméjét és megidézni a spirituális energiát. Egyensúlyozd ki a képességeidet a gyengeségeiddel, és oldj fel új erőket, ha epikus párbajokat nyersz, hogy előrébb lépj a ranglétrán.



Élj halhatatlan életet

Tapasztald meg a vámpírok életét, és válaszd meg, hogyan élsz. Sim-ekből szívsz vért, vagy plazmagyümölcsöt eszel, hogy szomjadat oltsd? Átöleled a gonoszt és bajt keversz, vagy elvegyülsz és vámpírcsaládot alapítasz? Bárhogy is döntesz, mindig kerüld a napfényt és a fokhagymás ételeket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: Vampires (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: