Betöltés...

UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[cl-r] (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.111 Ft





A JÁTÉKRÓL



Az üreges éjszaka

Az „Éjszakai Penge” szervezet ősidők óta őreként lépett fel az úgynevezett „Üreges Éjszakában”. Míg az éjszakai pengék hercegnője, Linne, az örökkévaló munkájától pihenve találkozik egy éjszakai penge hercegnőjével, Linne -nel, egy Hyde nevű fiatal fiúval, aki birtokában van a sors mesés kardjának, amelyet már régóta keresett.

Az Üreges Éjszakában az Ürességek nevű szörnyek az ott megnyilvánuló erőből táplálkoznak, míg a születések néven ismertek ugyanezt az erőt használják saját céljaikra. Miközben az Üreges Éjszaka hirtelen megnövekedett ürességek és születések számának okát vizsgálja, Linne hall egy gonosz cselekményről, amelyet valaki „paradoxonnak” nevez. Ez a személy nem más, mint Hilda, az „Amnézia” néven ismert árnyékos szervezet vezetője.



Linne megfogadja, hogy leállítja a „paradoxont”, mielőtt gonosz tervei megvalósulnak, és elindul az Éjszakába. Tudtán kívül a fiatal fiú, akivel találkozott, Hyde követi a háta mögött, kétségbeesett igénye van arra, hogy tudja, ki és mi ő.

És így kezdődik az üreges éjszaka és a születések története…

Jellemzők

Fantasy Light-Novel típusú stílusos akcióharc

Az Üreges éjszaka rejtélye tárul fel előtted. A középpontban a mélység áll, egy elképzelhetetlen és ellenőrizetlen jelenség, amely mindenkit fenyeget.

Válasszon egyet a 20 egyedi karakter közül, és harcolja át az „Üreges Éjszaka” veszélyeit, és állítsa be győzelmét azok felett, akik az útjába kerülnének. Tapasztalja meg az intuitív és szoros 2D vadászvezérlőket, pusztító kombók és egyedi harci stílusok segítségével, hogy megtartsa étvágyát a csatához!

Új rendszer: Cross-Cast Veil Off

Aktiválja a fátyol kikapcsolást egy kombinációban, hogy lökéshullámmal repüljön ellenfelét, lehetővé téve a további támadásokat! A "Cross-Cast Veil Off" alatt különleges mozdulatokhoz férhet hozzá, például Infinite Worth akkor is, ha az EXS -je 100.

Ez lehetőséget ad arra, hogy komoly kárt okozzon a kombinációjával!

Sajátítsa el a Cross-Cast Veil Off használatát, hogy a csata irányát a maga javára fordítsa!

*2020.03.27-től a hivatalos terméknév frissült az "UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe: Late [st]" -ről "UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe: Late [cl-r]" -re.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[cl-r] (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: