Betöltés...

Far Cry 5 (Gold Edition) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 19.514 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Far Cry 5: Gold Edition:

- Far Cry 5 alapjáték

- Season Pass

- Hours of Darkness kiegészítő

- Lost on Mars kiegészítő

- Dead Living Zombies kiegészítő

- Exkluzív MBP Sniper Rifle fegyver

- Far Cry 3: Classic Edition teljes játék

- 44. Magnum pisztoly egyedi kinézettel

- AR-C Assault Rifle fegyver egyedi kinézettel

- 1911 Handgun pisztoly az Aerial Force kinézettel

- Aerial Force kinézettel rendelkező helikopter

- Aerial Force öltözet

- Compound Bow íj az Big Game Hunter kinézettel

- Big Game Hunter kinézettel rendelkező ATV

- Big Game Hunter öltözet







Légy üdvözölve a Montana államban lévő Hope County-ban! Hope County a szabadok és bátrak földje, de ugyanakkor a The Project of Eden’s Gate néven ismert világvége-szekta otthona is, amely a közösség szabadságát fenyegeti. Szállj szembe a Joseph Seed által vezetett szektával és lobbantsd be az ellenállás tüzét, amely felszabadíthatja az elfoglalt közösséget.



Nyílt világú többjátékos mód

Hope County sorsa a te kezedben van. Vedd fel a harcot a szekta ellen egyedül, vagy állj össze egy barátoddal a kooperatív módban, és hozd el a pusztulást magára Joseph Seed személyére és az őt követő szekta tagjaira. A minden idők legnagyobb Far Cry-játékában minden rendelkezésedre áll – felbérelhető fegyveresek, állatok, és a Mississippi innenső oldalán beszerezhető legdurvább fegyverarzenál.



Egy világ, amely visszavág

Ha keményen odacsapsz, az ellenség még keményebben fog visszavágni. A Far Cry 5 dinamikus mesterséges intelligenciája nyomon követi, hogy a tetteiddel milyen hatást gyakorolsz a világra, és ezek alapján változtatja a stratégiáját ellened. Készülj fel arra, hogy amikor már sokkal inkább fenyegetővé válsz a szekta számára, mintsem enyhén zavaróvá, annál inkább fogják az erőfeszítéseiket növelni annak érdekében, hogy eltegyenek téged láb alól.



Bérelhető társak

A nyílt világban találkozhatsz olyan személyekkel, akiket bizonyos küldetések általi segítségnyújtás után felbérelhetsz, hogy aztán segítsenek neked a harcok során. Mindegyik társ más-más előnyökkel és képességekkel rendelkezik. Rajtuk kívül pedig még különböző állatokat is segítségül hívhatsz a harcok során. Ezen felül pedig ott a lehetőség arra is, hogy egy barátodat invitáld meg a játékba, hogy aztán együtt számoljátok fel a szektát a kétjátékos kooperatív élmény során.



Tevékenységek

Ha úgy érzed, hogy egy kis szünetet szeretnél tartani az akciódús küldetésekkel teli kampány során, akkor olyan tevékenységekkel ütheted el az időt, mint egy laza kis horgászat, vadászat, craftolás, vagy siklóruhával való suhanás.







Hours of Darkness

Wendell Redler több, mint holmi Hope County-i lakos. Ő egy vietnámi veterán. Hallgasd meg, ahogyan a történetei által visszarepít téged az ő dicsőséges napjaiba, a háború által sújtott Vietnámba, ahol leszámolt a vietkongokkal. Az ellenséges vonalak mögött rekedve mentsd meg a csapattársaidat, jussatok biztonságba az első, háború tematikájú Far Cry kiegészítőben. Ebben a távoli vietnámi völgyben kell manőverezned, illetve a túlélési ösztönöd és lopakodás segítségével megmentened a csapatodat és hazajutnod.



Lost on Mars

Utazz el a Marsra a Far Cry 5: Lost on Mars kiegészítőjével. Nick Rye, az „Égbolt királya” készen áll arra, hogy – ezúttal szó szerint – mindenkit túlszárnyaljon, és új, eddig feltérképezetlen ismeretlen területeket fedezzen fel. Hagyd magad mögött a Földet, és szárnyalj el a Marsra. A vörös bolygón ragadva egyszerű a feladatod: állítsd meg a marsi arachnidák invázióját, és tárj haza épségben. Szárnyalj a Mars dűnéi és kanyonjai között a jetpack segítségével, lőj le halálos arachnidákat lézerrel és közben mentsd meg az emberiséget.



Dead Living Zombies

Éld túl a Far Cry 5 utolsó kiegészítője, a Dead Living Zombies borzalmait. Fogj össze egy barátoddal és verekedjétek át magatokat a kiéhezett zombihordákon 7 izgalmas filmes forgatókönyvön keresztül. A B-filmes rendező, Guy Marvel a következő nagy dobására készül – kérdezd csak meg őt magát. Csatlakozz hozzá 7 film forgatókönyvének az ötlete során, amelyben fel kell venned a harcot az élőhalott seregekkel. Ahogyan a rendező a mesélése által életre kelti számodra a történeteket, olyan változatos helyeken fogsz a zombihordák ellen küzdeni, mint városbéli háztetők, farmok, katonai bázisok, és még annyi más helyszín. A kiegészítő végigjátszása után térj vissza a pályákra, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsd össze a Score Attack módban.







Far Cry 3: Classic Edition

A Far Cry 3-ban a játékosok Jason Brody bőrébe bújnak, aki egyedül találja magát a világ peremén egy titokzatos, civilizációtól elzárt trópusi szigeten rekedve. Ebben a vad paradicsomban, ahol a törvénytelenség és az erőszak az egyetlen biztos tényezők, a játékosok fogják meghatározni, hogy mikor, hol és hogyan fognak alakulni a játék eseményei. A játékosok kaszabolni, lopakodni, lövöldözni, robbantgatni és lövöldözni fognak az egész szigeten, amelyen a jó és a rossz fogalma már teljesen elveszítette minden értelmét.



Korszerűsített grafika és játékmenet

A Far Cry 3: Classic Edition úgy lett frissítve és aktualizálva, hogy a modern platformokon is zökkenőmentesen fusson. Ezáltal a sorozat rajongói és az új játékosok is egyaránt átélhetik a lenyűgöző részletességgel felújított Far Cry 3 kampányt.



Egy emlékezetes történet és őrült szereplőgárda

Találkozz változatos és valósághű karakterekkel, köztük olyanokkal, mint a Far Cry egyik leghírhedtebb gonosztevője: Vaas Montenegro. Vesd bele magad ebbe a mély és elgondolkodtató történetbe, ahol az erkölcsök megkérdőjeleződnek, és ahol a remény már teljesen elveszett.



Egy egyedülálló világ

A Far Cry 3 szigete egy gazdag és lenyűgözően jól megvalósított környezetet kínál a játékos számára, amely tele van érdekes karakterekkel, felfedezésre váró helyszínekkel és robbanékony harcokkal, amelyekbe belevetheti magát az ember.



Történetközpontú élmény

Egyedül ragadva egy trópusi szigeten, a játékosnak szembe kell néznie az emberiség és az emberség sötét oldalával. Jason Brody arra kényszerül, hogy cselekedjen, eközben pedig egyre többet és többet tud majd meg a szigeten zajló borzalmakról és romlottságról.



Modernkori környezet

A Far Cry 3 egy olyan valósághű, és modern időben játszódik, hogy ha az események a hírek címlapján szerepelnének, akkor teljesen elhinnénk, hogy ezek valós, megtörtént események, amelyekről olvasunk.



Lehetőségekben gazdag környezet

A természetet kihasználhatod a túlélés, támadások improvizálása és az ellenség megtévesztése érdekében. A játékmenet olyan változatosságot és lehetőségeket tartogat számodra, amelyet csak egy ilyen típusú környezet nyújthat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Far Cry 5 (Gold Edition) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: