Betöltés...

RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.300 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



alapjáték

Leon jelmez: "Arklay seriff"

Leon jelmez: "Noir"

Claire jelmez: "Katonai"

Claire jelmez: "Noir"

Claire jelmez: "Elza Walker"

Deluxe fegyver: "Samurai Edge - Albert Model"

"Eredeti Ver." Soundtrack Swap



A Resident Evil 2 műfajt meghatározó remekmű visszatér, alapjaitól teljesen átépítve a mélyebb narratív élmény érdekében. A Capcom szabadalmaztatott RE motorját használva a Resident Evil 2 új felfogást kínál a klasszikus túlélési horror-sagához, lélegzetelállítóan valósághű látványt, szívdobogó, magával ragadó hangzást, új, váll fölötti kamerát és az eredeti játékmódon felül modernizált vezérlőket. játszma, meccs.



A Resident Evil 2 -ben visszatér a Resident Evil sorozatot meghatározó klasszikus akció, feszült felfedezés és rejtvényfejtés. A játékosok csatlakoznak az újonc rendőrhöz, Leon Kennedyhez és Claire Redfield egyetemi hallgatóhoz, akiket a Raccoon City katasztrofális kitörése sodor össze, amely lakosságát halálos zombivá változtatta. Mind Leonnak, mind Claire -nek külön játszható kampányai vannak, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy mindkét karakter szemszögéből lássák a történetet. Ennek a két rajongó kedvenc karakternek a sorsa a játékosok kezében van, miközben együtt dolgoznak a túlélésért és a lényeg eléréséért a város elleni félelmetes támadás mögött. Élve fognak kijönni?

Jellemzők



A horror klasszikusának rettenetesen újragondolása - Az eredeti, 1998 -as kiadás alapján az új játékot az alapoktól teljesen átépítették a mélyebb narratív élmény érdekében.

Teljesen új perspektíva-Az új, vállon túli kamera mód és a korszerűsített vezérlési rendszer modernebb képet ad a túlélési horror élményéről, és lehetőséget kínál a játékosoknak a memóriasávon való haladásra az 1998-as kiadás eredeti játékmódjaival.

Félelmetesen valósághű látvány -A Capcom szabadalmaztatott RE motorjára épülő Resident Evil 2 lélegzetelállítóan fotorealisztikus látványt nyújt, miközben a lenyűgöző világítás közvetlen, intenzív és hangulatos élményt nyújt, miközben a játékosok a mosómedvevárosi rendőrség (RPD) folyosóin járnak.

Nézz szembe a groteszk hordákkal - A zombik rettenetesen valósághű nedves gore -effektussal kelnek életre, miközben valós időben reagálnak, és azonnal látható sérüléseket okoznak, és minden golyó számít.

Ikonikus sorozat, amely meghatározza a játékmenetet - Vegyen részt őrületes küzdelemben az ellenségekkel, fedezze fel a sötét fenyegető folyosókat, fejtsen ki rejtvényeket a hozzáférési területekhez, és gyűjtse össze és használja fel a környezetben felfedezett tárgyakat egy ijesztő, állandó harcban a túlélésért.

Láthatja kedvenc karaktereit teljesen új megvilágításban - Csatlakozzon az újonc rendőrhöz, Leon S. Kennedyhez az első munkanapján, és Claire Redfield főiskolai hallgatóhoz, aki félelmetes zombijárvány közepette keresi a bátyját.

Lépjen be mindkét hős újonc cipőjébe - Élvezze a külön játszható kampányokat Leon és Claire számára, így a játékosok mindkét karakter szemszögéből láthatják a történetet.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: