Betöltés...

Ghostbusters: Spirits Unleashed (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.889 Ft



A JÁTÉKRÓL Vadássz vagy kísérts! A választás a tiéd az IllFonic új Szellemirtók játékban, a Ghostbuster: Spirist Unleashed-ben. Játssz egyedül, vagy akár barátaiddal, online és offline módon egyaránt.



A Ghostbusters: Spirits Unleashed egy szórakoztató, többjátékos játék, amely kezdők és jártasabb játékosok számára egyaránt tökéletes választás lehet. Szellemirtóként csatlakozz más szellemirtókhoz, hogy múzeumokban, börtönökben, szállodákban, és egyéb helyszíneken üldözd, csapdába ejtsd, és elfogd a szellemeket, hogy ezáltal a hely felszabaduljon a szellem kísértése alól. Vagy játssz szellemként, és bújj el, osonj, lepd meg, ijeszd meg és persze nyálkázd össze a szellemirtókat és a civileket, amíg minden teljesen kísérteties nem lesz. Használj trükköket, megtévesztést, és az Ektoplazmát, hogy fölénybe kerülj és elűzd a szellemirtókat.



Ahogyan a játékosok haladnak a játékban, kozmetikumokat és fejlesztéseket oldhatnak fel mind a szellemirtók, mind a szellemek számára. A Szellemirtók-univerzum rajongók kiélhetek szellemirtó vágyaikat, mivel a játék megjelenése és hangulata egy magával ragadó, immerzív élményt nyújt a rajongók számára. Akár vadászol, akár kísértesz, a játék könnyen megtanulható és elsajátítható, ezért mindenki számára jó játékélményt tud nyújtani.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ghostbusters: Spirits Unleashed (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: