Betöltés...

Age Of Darkness: Final Stand (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.988 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Építs, gyűlj össze és harcolj egy kétségbeesett utolsó kiállásban a soha véget nem érő gonosz támadása ellen!



A sötétség a gonosz entitása. Egyesek szerint az emberi félelem és rémálmok megnyilvánulása, mások szerint elátkozott lelkek vándorló tömege kísért bennünket. Magának a sötétségnek az eredete ismeretlen, de egy biztos, hogy a fény és a tűz erejével kordában tudjuk tartani.



Készülj fel a Rémálmok hatalmas dagályhullámai ellen. A „SwarmTech” nevű, belső fejlesztésű technológia segítségével a játék egyszerre több mint 70 000 ellenséges egységet jeleníthet meg a képernyőn. Ezek az ellenséges légiók felkapaszkodnak a föld forrongó hasadékain, hogy megerősítsék a fátylat.



Világíts fel egy gazdag, összetett, eljárásilag generált térképet, hogy visszaszerezd a területet a „Fátyol”-tól. Dinamikus élőhalál köd, amely elrejti az ellenségeket, és kiszívja az életet a csapataiból. E terrorral szembeni határtartás nem a gyenge szívűeknek való.



A roguelite műfajból kölcsönözve a Malices olyan véletlenszerű szenvedések, amelyeket minden haláléjszakán a játékosra helyeznek, és a legjobban elkészített terveket fejtik ki. Ellenkező esetben, ha túlél egy Haláléjszakát, három véletlenszerűen kiválasztott áldás közül választhat, gazdagítva ezzel az élményt, és megadva a hadseregnek a szükséges előnyt.



Vezesd a rohamot az éjszaka borzalmai ellen erőteljes és egyedi hősökkel. A szintek felemelkedéséből származó különleges képességek segítségével ezek a hősök kulcsfontosságúak lehetnek egy elkeseredett csata megfordításában. De vigyázat, a Nightmares-nek saját elit barangolási bajnokai vannak, akik értékes erőforrásokat dobnak el, amikor meghalnak, és rendkívüli és állandó veszélyt jelentenek a terjeszkedésre.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Age Of Darkness: Final Stand (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: