Betöltés...

Bokuten: Why I Became an Angel

Ár: 13.585 Ft



A JÁTÉKRÓLSztori

Tomoe Kirinokojima egy lelkes fiatalember, aki nem hisz a szerelemben vagy a boldogságban. Aine viszont egy valódi angyal érkezett a Földre, aki varázslatos gitárjával a szeretet dicséreteit énekelte, hogy megnyugtassa a szerelmes párok törött szívét.



Egy napon az íjászat gyakorlása során Tomoe kilőzi Aine-t az égből és elrontja gitárját, amelyet a sors piros szálai hajtanak meg - a szálak szerint a mítosz úgy köti össze két szeretőt örökre. Csak egy szál maradt, Aine tehetetlen marad a rászorulók segítése érdekében. Mint a szerencse is, Tomoe képes ezt az utolsó szálat felhasználni az íjában, hogy úgy viselkedjen, mint egy való élet Ámor.



Tetszik vagy sem, Tomoe arra készteti, hogy segítse Aine-t abban a küldetésben, hogy segítse a világ pártjait. Tomoe szíve megváltozik, vagy apátia dörzsöli Aine-t? Csak egy módon lehet megtudni ...

Leírás és szolgáltatások

- Tapasztalja meg a teljes hosszúságú vizuális regényt, amely feltárja a szerelem és a boldogság fogalmát egy keményen elbeszélő, szúró hang nélkül készült történetben.



- Körülbelül 40 órányi átlagos olvasási idő.

- Egy zenei felvétel 35 egyedi hangszeres zeneszámmal és 9 énekes dallal!

- Négy egyedi karakter útvonalat tartalmaz.

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



Ez a cím olyan érett tartalmat tartalmaz, amely nem alkalmas minden közönség számára, ideértve az alkalmi durva és / vagy megalázó nyelveket, szexuális referenciákat, alkoholfogyasztást, dohányzást, valamint a vér ábrázolásait és / vagy írásbeli leírását, erőszakot, családon belüli erőszakot, öngyilkosságot, gyilkosságot , és a halál.



Ez a szoftver a szexuális magatartás művészi ábrázolásait tartalmazza. Minden olyan karakter vagy karakter bármilyen, emberi alakú ábrázolása, amely bármilyen formában vagy formában szexuális magatartással foglalkozik, 18 éves vagy annál idősebb.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Bokuten: Why I Became an Angel" című hirdetést látja. (fent)