Betöltés...

RWBY: Arrowfell (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.061 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Merüljön el egy új, robbanékony RWBY akció-kalandban! Azonnal váltson az RWBY csapat mind a négy tagja között – Ruby Rose, Weiss Schnee, Blake Belladonna és Yang Xiao Long –, és használja jellegzetes fegyvereiket és Semblance-eiket, hogy megküzdjön Grimm teremtményeivel és más ellenségeivel oldalsó görgetésben, 2D-s harcban és felfedezésben! Az RWBY 7. kötete alatt játszódó kánonon belüli sztorival, a show mögött álló csapat vadonatúj jeleneteivel, valamint Jeff Williams és Casey Lee Williams eredeti főcímdalával, az RWBY: Arrowfell segítségével bejárhatod az Atlaszt és több mint 25 másik területen, oldj meg környezetvédelmi rejtvényeket, ölj meg hatalmas főnököket, szerezz képességpontokat, és lépj kapcsolatba olyan karakterekkel, mint Penny, Winter és Ironwood tábornok, valamint a Huntresses rejtélyes új csapatával, a Team BRIR-rel! Csak az RWBY csapat tudja megvédeni a Maradékot az RWBY: Arrowfell rejtélyes új fenyegetésétől!



Főbb jellemzők:

• Játssz az RWBY csapat mind a négy tagjaként – Ruby, Weiss, Blake és Yang – mindegyik saját fegyverrel és képességekkel! Bármikor válthat közöttük!

• Használja minden karakter látszatát, hogy előnyt szerezzen a harcban és fejtsen meg rejtvényeket!

• Jeff Williams eredeti főcímdala, Casey Lee Williams énekével!

• Egy vadonatúj kanonikus történet, amely az RWBY 7. kötetében játszódik Kerry Shawcross, Miles Luna és Eddy Rivas RWBY íróitól!

• Fedezze fel a különféle nemlineáris környezeteket az Atlasban, Mantle-ben és a környező területeken!

• Lépjen kapcsolatba olyan ismerős karakterekkel, mint Penny, Winter, Ironwood tábornok és az Ace Operatives, valamint olyan új arcokkal, mint a Team BRIR!

• Gyűjts Skill Points pontokat a Team RWBY statisztikáinak növeléséhez!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "RWBY: Arrowfell (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: