Betöltés...

Godzilla Voxel Wars (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.899 Ft



A JÁTÉKRÓL

Készülj fel a harcra az agyaddal! Teljes értékű, körökre osztott stratégiai játék nehézségi szinttel: GODZILLA! Godzilla, Mothra, King Ghidorah és a többiek itt vannak, hogy egy 8x8-as rácson tomboljanak! Irányítsd a Toho szörnyeket és mentsd meg a világot a Fungoid gombák inváziójától!



Győzd le a Fungoidokat

Irányítsd a Toho szörnyeket és küzdj a Fungoidok ellen, akik globális inváziót indítanak! Harcolj az ellenséggel a körökre osztott mechanika segítségével! Minél kevesebb körbe kerül egy szakasz megtisztítása, annál több pontot kapsz!



Találd meg az optimális stratégiát minden egyes szakaszhoz

A hat világ mindegyike több szakaszt tartalmaz, amelyekkel megküzdhetsz. Minden egyes szakaszon más-más szörnyekkel kell megküzdened, és különböző megközelítéseket kell kipróbálnod, miközben a győzelemre törekszel. Ismételd meg a szakaszokat, és törekedj arra, hogy több pontot szerezz!



További kihívások

Ennek a világnak két oldala van: a felszín és az, ami alatta van. Miután megtisztítottad a felszínt, tedd próbára a képességeidet, és próbáld ki a nehezebb alulról is. Saját szakaszokat is építhetsz, és megoszthatod őket, hogy más játékosok is kipróbálhassák. A rangsorod nőni fog, ha több játékos próbálkozik az általad létrehozott szakaszokkal, ezért készíts egy szakaszt a kedvenc szörnyeiddel, és oszd meg a világgal!



Egy teljesen eredeti történet

Miért jöttek a Fungoidok, hogy megszállják a világunkat? Miért harcol Godzilla a mi oldalunkon? Találd meg a különböző színpadokon szétszórt nyomozati jelentéseket, hogy megfejtsd a válság mögött álló rejtélyeket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Godzilla Voxel Wars (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: