Betöltés...

Guild Wars: The Complete Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.223 Ft









A JÁTÉKRÓL



Díjnyertes online fantasy-eposz vár. Nincs előfizetési díj!

Lépjen be a Guild Wars®-ba, a díjnyertes online fantasy online játékba, amelyet játékosok milliói élvezhetnek. A Guild Wars Trilogy valaha először egyesíti a Guild Wars, a Faction ™ és a Nightfall ™ egyetlen csodálatos élményt.

Kezdje a céhháborúkkal Tyria kontinensén, ahol az emberi királyságokat az ördögi Charr támadja. Utazás Cantha ősi kontinensére a Faction-ben, a politikai viszályok által széttépett földre, amelyet egy rég meghalt áruló nyugtalan szelleme fenyeget. Végül fedezze fel az egzotikus Elonát a Nightfallban, ahol a játékosoknak harcolniuk kell egy isten ellen, hogy megmentsék a földet az örök éjszakába süllyedéstől.





Játssz egyedül vagy partiban - menj egyedül, csatlakozz más játékosokhoz, vagy építs egy párt Hősökből és kezedből, akiket irányítasz.

Egyéni kalandok - Amikor elhagyja a nyüzsgő városokat, tapasztalja meg az Ön és pártja számára létrehozott kalandokat.

Játssz velük vagy ellenük - Építs egy céhet más játékosokkal, és nevezz a Játékos vs Játékos versenyekre a játékon belüli díjakért.

Nincs előfizetési díj - Vásárolja meg a játékot, és havonta térítés nélkül játsszon online. *

* Megköveteli a termék megvásárlását és az internethez való hozzáférést. A játékos felelős az összes alkalmazandó internetes díjért.

BÓNUSZ! A Guild Wars Trilogy tulajdonosai felvehetik pártjukba a MOXthe gólt - a varázserővel működő rombolás motorját! Mindenkinek szüksége van egy barátra, mint a MOX!














Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Guild Wars: The Complete Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: