Betöltés...

Arma 3 Apex (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.411 Ft



A JÁTÉKRÓLJelentkezzen be az Arma 3 Apex aktív szolgálatába, és telepítse egy vadonatúj warzone-ba. Megkülönböztetett földrajzi jellemzőivel a dél-csendes-óceáni szigetcsoport Tanoa új lehetőségeket kínál mindenféle harci művelethez. Vegyen részt az Arma 3 taktikai játékában, ahol a mozgás, a lövöldözés és a csapatmunka valóban fontos, és használjon új járműveket, fegyvereket és felszereléseket az ellenséges idegen terep kihívásainak leküzdésére. Az Apex bővítése a fegyverzet több mint 15 éves fejlesztésének csúcspontját jelenti. Élvezze az egyik legértékesebb játékélményt a számítógépen; érezze a nehezen megkeresett győzelem adrenalin-rohanását, fedezze fel a folyamatosan fejlődő platformokat, amelyek tele vannak hivatalos és játékosok által létrehozott tartalmakkal, és csatlakozzon a több ezer Arma közösségcsoporthoz, hogy találkozzon új emberekkel a világ minden tájáról. Hiteles, nyitott, és sokrétű - ez a PC legfontosabb katonai játék a legjobban. Üdvözöljük az Arma 3 Apex-ben!

Az Arma 3 Apex legfontosabb jellemzői

A Tanoa

otthona a buja trópusi növényzetnek, az egyedi tereptárgyaknak, a gazdag történelemnek és a modern mérnöki munkák impozáns látványának, ez a 100 km²-es Csendes-óceán déli szigetcsoportja a hatalmas harc erősítésére épült. Tanoa változatos helyszínei, mint például az esőerdők, a vulkán, az árnyékos városok, a cukornádgyár és az ipari kikötő, mindenféle forgatókönyvetípust kielégítenek. Akár egy teljes támadást, egy apró méretű rejtett opciót, a dzsungelharcot, vagy bármi másat alkalmaz, amely alkalmas a Csendes-óceán déli környezetére - Tanoa a választott úticél. Vár a következő kalandod.

Új frakció, 13 új fegyver, új egyenruha és felszerelés

Noha a stratégiai befolyásuk növelésére törekszenek a Csendes-óceán déli részén, a NATO és a CSAT ellenáll a helyi tanítói mély gyökerekkel bíró helyi bűnszervezetnek. Fegyveres gengszterekbõl és ex-félmotoros hadseregekbõl álló új Syndikat frakció a térség számos tiltott mûveletében vesz részt, ismert kortárs lőfegyverekkel, például AKS-74U, AKM és AK-12 Támadó puskákkal, LIM-85 könnyû géppuskával. , RPG-7 Launcher és a PM 9 mm-es pisztoly. A NATO és a CSAT viszont magasan képzett operátorokat küld a legmodernebb fegyverekkel, mint például a moduláris SPAR-16 Assault Rifle, a kínai tervezésű CAR-95 fegyvercsalád, a Type 115 Assault Rifle. CMR-76 és SPAR-17 Marksman puskák, valamint új hőre maszkoló egyenruhák, fejfedők, hátizsákok, NVG-k (Night Vision szemüveg), ERCO fegyveroptika és még sok más.

10 új jármű

Az Apex bővítése több játéklehetőséget tesz lehetővé, ha új járműosztályokat vezet be az Arma 3-ba. Használja ki a rugalmasságot, amelyet a V-44 X Blackfish és az Y-32 Xi'an VTOL (Vertikális felszállás és leszállás) repülőgépek kínálnak, amelyek a a rögzített és a forgószárnyas szállítás erősségei. Gyorsan kell mozognia a földön? Keresse meg a tanoa egyenetlen terepét a gyors és rugalmas Prowler vagy a Qilin LSV-kkel (könnyű sztrájkjárművek). A célok minimális veszteséggel történő teljesítéséhez az Arma 3 arzenálját két új UCAV (Pilóta nélküli harci légi jármű) drón is megerősíti: KH-3A Fenghuang és MQ-12 Falcon. Ráadásul, amint azt egy trópusi szigeten el lehet várni, az Arma 3 Apex megfelelő új polgári járműveket tartalmaz az MB 4WD terepjáró, a Caesar BTT légcsavar repülőgép, az RHIB (merev hajó felfújható csónak) és a vízijáték-robogó formájában.

Co-op kampány és többjátékos játék

Vedd el a NATO CTRG különleges szereplőjét az 1-4 játékos "Apex Protocol" co-op kampányában. Az eredeti Arma 3 "The East Wind" kampány eseményeivel összekapcsolva a csapatokat Tanoába küldik, hogy megakadályozzák a humanitárius katasztrófákat, de gyorsan sokkal nagyobb fenyegetéssel néznek szembe magukban, mint amennyit megbuktak. A Co-op kampány nagymértékben visszajátszható küldetésekből áll, amelyek tartalmazzák a drop-in / drop-out multiplayer struktúrát, és a nehézségi szintet felfelé vagy lefelé növelik a játékosok száma alapján. A co-op kampány mellett az Arma 3 Apex két vadonatúj End Game multiplayer forgatókönyvet ad hozzá Tanoán, valamint egy új egyjátékos Showcase End Game forgatókönyvet, hogy megismertesse a játékosokat az üzemmód céljaival és szabályaival.

Az „Old Man” egyszereplős forgatókönyve

Ebben a nyílt világban játszott egyjátékos forgatókönyvben, amelyet ingyenes bónusz kiegészítésként adtak ki 2020 áprilisában, a Tanoa szigeten élő nyugdíjas légiósok cipőjébe lépsz. Ha egy új malária törzs újabb humanitárius válságot vált ki, és a helyi hatóságok nem juttatnak el hatékony oltást a polgári lakossághoz, akkor egy lehetséges tervre bocsátják magukat, és az igazság feltárására készülnek.

További Apex-tartalom

Az Apex-bővítést számos kiegészítő tartalom egészíti ki. Ez magában foglalja: A Csendőr frakció (Tanoa helyi rendészeti szerv) új Protector 9 mm-es géppuskával fegyveres, a NATO és a CSAT frakció megerősítésével különleges erők és a csendes-óceáni expedíciós egységek formájában, a meglévő Arma 3 fegyverek és újrafestett járművek válogatása. egy dél-csendes-óceáni camo mintában, új karaktermegjelenések: tánói és kínai, új rádióprotokollok: francia, francia-angol és kínai, új környezeti eszközök és kellékek a tartalom alkotóinak, egy Tanoa Zeus Game Master forgatókönyv, 13 új Steam teljesítmény és az Arma 3 Apex hivatalos zene.

Ingyenes platformfrissítések

Az Arma 3 Apex bővítést a legfontosabb platformfrissítések támogatják, amelyek számos új tartalmat, funkciókat és fejlesztéseket tartalmaznak . Ezek a platformfrissítések az alapjátékra is vonatkoznak, és ingyenesek az Arma 3 tulajdonosai számára.



Nexus frissítés - Végjáték, néző, egyéni védőeszközök, kitartás, indító mod függőségei

Eden frissítés - Eden szerkesztő, Combat Audio, Launcher alapú szerver böngésző, Betűtípusok

Visual Upgrade - átalakított világítási konfiguráció, vízvisszaverések, ködjavítás

Environmental Audio - kibővített környezeti konfiguráció, helyzetbeli környezeti hangok

Vezérli az előre beállított értékeket - játsszon az új alapértelmezett "Arma 3 Apex" preset segítségével, vagy tartsa be azt a beállítást, amelyhez az "Arma 3" segítségével szokott

Fegyverváltás - mozgás közben, térképezhető műveletek, a cselekvési menü egyszerűsítése

Nehézségi javítás - hasznos alapbeállítások, összevont lehetőségek, magyarázó szövegek és képek

Feladatok nagyjavítása - frissített 2D és 3D megjelenítés, továbbfejlesztett napló UX, jobb térkép-interakció

Célzási fejlesztések - parancsnoki megjelenítések, a személyzet kommunikációja, fegyverrendszerek és indikátorok, virtuális célzó hüvelyek

Respawn menü - az információk jobb bemutatása, szerepkör-választás UX

Kommunikációs csoportok - vonalrajz, ostrom radar *, taktikai ping *, VON fejlesztések

Jármű-járműben történő szállítás - megfelelő járműveket nagy távolságokon szállítson nagyobb járműveken belül

Láncolódás - a sérült karakter lábainak magával ragadóbb ábrázolása

Eden szerkesztő fejlesztései - kompozíciók, összekeverhető kameravezérlők, megjegyzések entitásai, húzó és méretarányos elemek entitásai, lombozat váltás, környezeti előnézet, eszköz-előnézetek

Launcher frissítés - továbbfejlesztett szerver böngészés, jobb mod kezelés

Gyors lejátszás - kényelmesen csatlakozzon a választott multiplayer szekcióhoz korlátozott felhasználói bemenettel

Kampány egyesítése - a 3 "Keleti szél" epizódot egyesítették

Optimalizálás - renderelés, rendetlenség rajzolása, szkriptált funkciók, Revive és egyebek

Arma 3 egység - Indító és játékintegráció *, Bohémia fiókkapcsolatok, tagkezelés

Közösségi - modding támogatás, eszközök és minták frissítései, szkriptparancsok, dokumentáció

* Ez a szolgáltatás online megjelenhet a kiadás utáni időszakban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Arma 3 Apex (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: