Betöltés...

Eschalon: Book III (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.049 Ft



A JÁTÉKRÓLEschalon: A III. Könyv a klíma végére hozza a trilógiát, amikor arra törekszik, hogy felfedje a múlt rejtélyét, a Crux kövek titkait, és hogy kik valójában az Orakurok. A titkokkal és veszélyekkel teli virtuális vadon és a dungeonok mérföldein átpáratlan páratlan szerepjáték-élményt kap, amelyet úgy tervez, hogy valódi toll- és papír-RPG-ként érezze magát.



Egy saga vége! Az Eschalon-trilógia végleges könyve epikus következtetésre juttatja a történetet, és minden kérdésére válaszolunk. Természetesen gondoskodtunk arról, hogy a III. Könyv teljes mértékben élvezhető legyen, még akkor sem, ha még soha nem játszottál az előző játékokon.



Több tucat rajongó által igényelt szolgáltatás és frissítés a motorhoz és a szabálykészlethez.



Több száz grafikus frissítés, köztük az újraolvasztott lapok, az új helyesírási effektusok és a továbbfejlesztett környezeti hatások. Új hanghatások és zene kristálytiszta HD audióban egy frissített hangmotor segítségével.



A lények kibővített statisztikái új képességeket, védekező képességeket és sebezhetőségeket biztosítanak számukra. A harc új szintű stratégiát igényel.



Új varázslatok és több száz új elem felfedezésére. Titkokkal, rejtvényekkel, csapdákkal, kincsekkel és dicsőséggel teli hatalmas világ vár rád!



A III. Könyv nem tompított „RPG a tömegek számára”. A gyors gombra kattintással nem takaríthat meg itt. Az Eschalon tiszteletben tartja a múlt legnagyobb RPG-jét, korlátlan karakterfejlesztési lehetőségekkel és szabadsággal a világ felfedezéséhez, ahogy szeretné. A játék nehézsége nem igazodik a karakteredhez.



A játék módosításához és az egyedi térképek készítéséhez elérhető harmadik féltől származó eszközök.



Csak egyjátékos, mint egy nagy RPG-nek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Eschalon: Book III (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: