Betöltés...

F1 22 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.832 Ft



A JÁTÉKRÓL

Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA Sports F1 22-ben, a 2022-es FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videojátékában.



Játékmenet

Szállj be az új szezonba, miközben az áttervezett autók és az átdolgozott szabályok újradefiniálják a versenyek napját, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-on, vagy kóstolj bele a csillogás és a pompa világába az F1 Life-ban. Versenyezz a Formula 1 és a Formula 2 2022-es szezonjának lenyűgöző autóival, az összes versenyző, csapat és felirat hiteles összeállításával. Vedd át az irányítást a versenyélményed felett az új, magával ragadó versenysorozatokkal. Hozz létre egy csapatot, és vezesd őket a rajtrács elejére új mélységgel a méltán elismert My Team karrier módban, versenyezz fej-fej mellett osztott képernyőn, kétfős karrier módban vagy többjátékos módban, vagy változtasd meg a tempót azzal, hogy a sportág legnagyobb neveinek szuperautóit viszed pályára a vadonatúj Pirelli Hot Laps funkcióban.



My Team játékmód

Válaszd ki a kezdő költségvetést, miközben az alapoktól kezdve megalkotod F1-es csapatodat, kibővített részlegeseményekkel és részletesebb testreszabási lehetőségekkel.



Karrier mód

Teszteld vezetési tehetségedet az F1 világában, és haladj végig a rajtrácson az elismert 10 éves és kétjátékos karrier módban.



Formula 2t

Az F1 végső gyakorlóterepét is tartalmazza, rövid, közepes vagy teljes szezon opcióval, valamint a 2021-es és 2022-es szezon tartalmával.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "F1 22 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: