Betöltés...

Immortals of Aveum: Deluxe Edition

Ár: 19.236 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Immortals of Aveum: Deluxe Edition tartalma:

- Immortals of Aveum alapjáték

- Ancient Relics of Aveum csomag





Az Immortals of Aveum egy egyjátékos, belső nézetes, mágiára alapuló lövöldözős játék, ami Jak történetét meséli el, aki annak érdekében, hogy megmentsen egy, a szakadék szélén álló világot, csatlakozik egy elit csatamágus rendhez. Miközben az Everwar mindkét oldalon légiónyi katonákat felvonultató háborúja zajlik, neki fel kell tárnia Aveum zavaros múltját, hogy ráleljen a jövő megmentésének reményére. Sajátítsd el a mágia három különböző ágát, és engedj szabadjára varázslatokat halálos ügyességgel egy olyan játékban, amely szembemegy a hagyományos FPS szokásokkal.



Válj egy harci mágussá

Csatlakozz az Order of the Immortals nevű rendhez, Lucium bajnok védelmezőihez, és öltsd magadra Jak, egy elit Triarch Magnus szerepét. Engedd szabadjára a varázslatokat halálos ügyességgel, és tizedeld meg az ellenség légióit egy olyan játékban, amely szembemegy a hagyományos FPS szokásokkal.



Sajátítsd el a mágiádat

Tapasztald meg a gyors, gördülékeny, belső nézetes, mágiaalapú harcrendszert, amelyet könnyű megtanulni és kielégítő elsajátítani. Az Immortals of Aveum világában a mágia áll a támadás és a védekezés középpontjában. Használd ki kreatívan a mágia mindhárom erejét, és részesülj jutalomban a végrehajtott lánctámadásokért és a jól időzített ellencsapásokért.



Engedd szabadjára a varázslatok arzenálját

Oldj fel és fejlessz több mint 25 Spell-t és 80 Talentet. Fedezd fel, fejleszd és készítsd el a mágikus felszerelések százait. Aztán hangold össze a játékstílusodat a mágia mindhárom erejével, és válj Aveum legerősebb Triarch Magnusává.



Ments meg egy szakadék szélén álló világot

Egy Unforseen, Jak, belekeveredik az Everwar nevezetű háborúba, a Lucium és Rasharn között zajló, a mágia feletti uralomért vívott végtelen háborúba. Jak és Lucium Immortals nevezetű mágusai kénytelenek versenyt futni az idővel és az ellenfeleikkel, hogy feltárják Aveum múltjának rejtélyeit, hogy ezáltal rátaláljanak a világ megmentésének reményére.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Immortals of Aveum: Deluxe Edition" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: