Betöltés...

Football Manager 2019 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.628 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL



A Football Manager 2019-ben YOU vagy a klubod sikerének a szerzője: meghatározod a taktikát és a játékstílust, és a játékosokat toborozod a végső csapat felépítéséhez. Aktív szerepet vállal az edzőpályán, fejleszti csapatát, és finomhangolja a következő meccsekre való felkészülést.



Ezután, amikor megérkezik a mérkőzés napja, elfoglalja a helyét a touchline-on, felügyeli az eljárásokat, miközben a játékosa átlépi ezt a varázslatos fehér vonalat. Most a futball-jövőképed próbára válik!



A tökéletes helyettesítés vagy taktikai csípés a különbség a gyötrelmes vereség vagy az eksztatikus győzelem között?



- Tesztelje tudását 50 legnagyobb futball országban

- Mássz fel a tabella tetejére és azon túl a világ 2500 legjobb klubjának bármelyikével

- Játsszon az átigazolási piacon, és keressen fel több mint 500 000 valódi játékost és személyzetet

- Nézze meg egyedülálló futball látásmódját az elismert 3D motoron



A Bundesliga és a Bundesliga 2 teljes licenccel és játékokkal rendelkezik a 2018/19-es szezonban, és nagyon korán ízelítőt adnak a jövőre nézve, amikor építkezünk a november 2-i indulási cél felé.



Összesen 11 országból 26 teljes licenccel bíró bajnokság zajlik, valamint rengeteg egyéni klubengedély található a világ legnagyobb ligáiból, és még sokat még meg kell erősíteni.



Az engedélyezési frissítések, valamint az új funkciók és a játékfrissítések szeptember vége felé csökkennek a közösségi csatornáinkon, ezért kövesse nyomon most a játékot.



A Football Manager 2019 elővásárolható most, és azok a menedzserek, akik a teljes kiadás előtt, november 2-án, csütörtökön 10% kedvezményt kapnak.



A fejlett elővásárlás lehetővé teszi a játék teljesen játszható béta verziójának korai hozzáférését is, amelynek a hivatalos megjelenés dátuma előtt legalább két héttel rendelkezésre kell állnia. Az ebben a bétaverzióban megkezdett egyjátékos karrier a teljes játékban is folytatódik.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Football Manager 2019 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: