Betöltés...

Offworld Trading Company Core Game (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.769 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Core Game tartalmazza az ingyenes többjátékos játékot és további funkciókat:

Házigazda játékok 9 Egyjátékos kampány Egyjátékos csetepaté mód



Napi kihívások mód

Térképszerkesztő

Módok

Minden játékeredmény



A Marsot gyarmatosították. Most a Föld legnagyobb vállalati titánjait hívták meg, hogy építsenek vállalatokat annak támogatására. A verseny a piac uralkodásáért éles ebben a civilizációs IV vezető tervező, Soren Johnson gyors ütemű gazdasági RTS-jében.

Jellemzők





Kalandozzon a Marsra, hogy megszerezze vagyonát-Mivel az űrutazás valósággá válik, és a Föld könnyen hozzáférhető erőforrásai egyre fogynak, a szerencséjüket kereső reménykedő emberek a következő nagy határhoz rohannak: a Marshoz. Ébressze fel újra az emberiség kalandos szellemét, hagyja maga mögött a Földet, és új nevet szerezzen magának, mint az ipar titánja a vörös bolygón.



Tapasztalja meg az új kalandot többjátékos módban - Fordítsa barátait őrületbe! Robusztus és izgalmas többjátékos móddal, amely akár nyolc játékost is képes támogatni, nincs két egyforma Offworld Trading Company játék! A piac attól függően ingadozik, hogy Ön és az ellenfelei közül melyik négy induló vállalat közül választ, és milyen erőforrásokat halmoz fel. A stratégia kulcsfontosságú, és a riválisok közötti gyenge szövetségek könnyen megszakadnak, amikor lehetőség nyílik rá.





Irányítsd a piacot, mielőtt a verseny irányít - Az Offworld Trading Company -ban a piaci erők a fegyvereid, nem fegyverek vagy bombák. A valós idejű játékosvezérelt piac a kardod és a pajzsod. A győzelemhez kemény döntéseket kell hoznia arról, hogy milyen erőforrásokat kell beszereznie, milyen javakat kell építeni és eladni, hogyan léphet kapcsolatba a bolygó virágzó alvilágával, és milyen készleteket kell beszereznie és mikor. Több mint egy tucat különböző erőforrás áll rendelkezésre, és folyamatosan változik a piacgazdaság, így nincs két egyforma győzelmi út - minden játéknak más és más kulcsa van ahhoz, hogy uralja a versenyt.





Élvezze a gazdag hangzást a Grammy -díjas zeneszerzőtől - Vigye magát a Marsra, és merüljön el a nagyvállalatokért folytatott harcban Christopher Tin (Baba Yetu, Civilization IV) zeneszerző hihetetlen hangzásával. Ez a retro-futurisztikus partitúra keveri a zenekari hangszereket, a zongorát és a szintetizátorokat, miközben egyedülálló hangmagasságú merülést és más elektronikus kezeléseket alkalmaz. Mindezek az egyedi elemek valóban túlvilági hangot kölcsönöznek az Offworldnek.






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Offworld Trading Company Core Game (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: