Betöltés...

The Gap (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.316 Ft



A JÁTÉKRÓLKépzeld magad abba a helyzetbe, hogy mindent elveszítettél – a családodat, az emlékeidet, az életedet. Kiben bíznál meg? Egyáltalán saját magadban megbíznál?



Szerezd vissza az emlékeidet, és hozd helyre az életedet

A családját sújtó ritka neurológiai betegség miatt Joshuának a déjà vu segítségével párhuzamos valóságokat kell felfedeznie, hogy visszanyerje emlékeit. Úgy tűnik, hogy a múltja legmélyebb bugyraival - örömteli és fájdalmas pillanatokkal egyaránt - való szembenézés az egyetlen módja annak, hogy rendbe hozza az életét és összekovácsolja a családját.



Egy férfi küzdelme

A The Gap egy férfi nehéz küzdelmének történetét meséli el, aki párhuzamos valóságok feltárásán keresztül próbál gyógymódot találni családja betegségére. Ezek között a valóságok között a szíve számára kedves emlékek is szerepelnek, amelyek arra kényszerítik ők, hogy még mélyebbre merészkedjen a saját pszichéjében.



Személyes problémák és egy vállalati intrika

Joshua Hayes egy neurológus, akinek családját egy ritka neurológiai rendellenesség sújtja, amely lassan felemészti az ember képességeit és mentális állapotát. A család küzdelmét és nehézségeit az ő legszebb és legrosszabb pillanatain keresztül követheted nyomon a játék során. Joshua a nyers, minimalista terek felfedezése közben olyan tárgyakra bukkan, amelyek a múltjába vezető átjárókként szolgálnak. Mindezeken kívül pedig miközben Joshua egy biotechnológiai cégóriás - a Neuraxis - által vezetett kísérleti neurológiai programban vesz részt, tudtán kívül egy vállalati intrikába is belekeveredik. Az emlékek hálójának felgöngyölítése érdekében szembe kell néznie egy nyomasztó kérdéssel - vajon megbízhat-e önmagában?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Gap (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: