Betöltés...

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.007 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

Visszajött a hivatalos Monster Energy AMA Supercross bajnokság!



Élő, mint egy bajnok a frissített karrier móddal.

Vegyen részt további tevékenységekben a napirendjén keresztül: hétfőtől versenyhétvégéig teljesít kihívásokat, új szponzorokat talál és találkozhat rajongókkal, hogy hihetetlen díjakat szerezzen!



Kemény edzés a vegyületben.

Hatalmas terület, ahol szabadon lovagolhat, és próbára teheti egyedi versenyzői képességeit, négy különböző pályán versenyezve a riválisokkal. Itt próbára teheti hajlítási, indítási, fékezési, kanyarodási és súrolási képességeit.



Versenyezz, mint egy hős.

Versenyezz több mint 80 hivatalos 250SX és 450SX bajnok versenyzővel, köztük Jason Anderson, Marvin Musquin és valaha először az elismert Eli Tomac!



Arcod, stílusod, személyiséged.

Új testreszabási mód, több mint 3000 objektummal, hogy álmai motorját hozhassa létre utólagos alkatrészekkel. Testreszabhatja az avatart új lehetőségekkel, köztük szakáll, tetoválás, fülbevaló, kalap; valamint a bőr, a szem, a haj és a szemöldök színei.

Válassza ki, hogyan ünnepeljük a győzelmet: elvégre mindannyiunknak megvannak a szerencsés mozdulatai!



Frissített pályaszerkesztő.

További funkciók és egyszerűbb hozzáférhetőség az új grafikus felületnek köszönhetően. A frissített pályaszerkesztőnek köszönhetően könnyebbé válik az egyéni számok megtervezése, összeállítása és megosztása a közösséggel!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: