Betöltés...

The King Of Fighters XIV (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.944 Ft



A JÁTÉKRÓL



A KOF XIV az elismert THE FIGHTERS KING királyi harci játékok legújabb bejegyzése. A veterán alkotó és a FATAL FURY alkotója, Yasuyuki Oda vezetésével a KOF XIV az új 3D-s látványelemek megvalósítása közben veszi át az ikonikus játékmenetet, amelyről a sorozat ismert, ez az első a sorozat főbb bejegyzéséhez! Az alapjáték robusztus 50 karakteres névsorával és 4 DLC karakterrel, köztük visszatérő rajongói kedvencekkel és új karakterekkel, ez a bejegyzés tökéletes veteránoknak és újonnan érkezőknek egyaránt!



DISCORD

Az SNK legfrissebb híreiről és közösségi eseményeiről látogasson el hivatalos Discord csatornánkra!



JÁTÉK JELLEMZŐI:



・ 58 Fighters: A KOF sorozat egyik legnagyobb karakterlistája!



Az eredeti 50 karakteres névsor mellett 8 DLC karakter csatlakozik a küzdelemhez! Az ikonikus szereplők, valamint az új kihívók hercegek a KOF XIV STEAM EDITION- ben epikus csatákra.



・ Új fejezet: Egy vadonatúj Kof Saga!



A KOF sorozat története az OROCHI, a NESTS és az ASH sagákon keresztül folytatódik. A KOF gazdag története NEM fejeződött be, és vadonatúj izgalmas történettel tér vissza a KOF XIV STEAM EDITION segítségével .



・ 3 az 3-ra: a KOF hagyományos játékrendszere visszatért!



Válaszd ki a kedvenc 3 harcosodat a játék robusztus karakterlistájából, és küzdj a győzelemért a KOF hagyományos "3 az 3-on CSAPAT BATTLE" játékrendszerén keresztül.



・ Számos játékmód



A KOF XIV STEAM EDITION sokféle játékmódot tartalmaz, például STORY MODE, VS MODE és GALÉRIA MODE-t a legjobb KOF-élmény érdekében.



・ PARTY BATTLE: Új harci játékélmény



Duke it akár hat ember (minden csapat három játékos) a VS Online "PARTY BATTLE"! Érezze az autentikus harci játékverseny élményének forróságát.



・ RUSH: Egy új funkció, amelynek célja a kezdők bevonása a harci rendszerbe



Az újonnan bevezetett „RUSH” funkció lehetővé teszi, hogy a kezdő játékosok is kombinációkat hajtsanak végre a Light Punch ismételt megnyomásával.



・ Climax Cancel: Végső kombók!



A kombinációs rendszer a KOF XIV- ben fejlődött , lehetővé téve a játékosok számára, hogy elképesztő károkért végrehajtsanak egy CLIMAX SUPER SPECIAL MOVE-t egy SUPER SPECIAL MOVE-ból ugyanabban a kombóban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The King Of Fighters XIV (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: