Betöltés...

The Caligula Effect: Overdose (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.156 Ft



A JÁTÉKRÓL

Visszatérés a virtuális világba



Mobius. Idilli világ, amely azért létezik, hogy az emberek elfelejtsék a valóság fájdalmait és problémáit. Ebben az érző vokaloid program által létrehozott világban a μ (Mu) a valóság és a fantázia elmosódott, lehetővé téve az emberek számára, hogy boldogságban élhessék át középiskolás éveiket. Mégis ebben a látszólag szép és tökéletes világban valami nincs rendben.



Meneküljön ebből a hamis paradicsomból diáktársaival, és térjen vissza a valóságba a The Caligula Effect: Overdose című cikkben !



Főbb jellemzők:





Új funkciók túladagolása - A Caligula-effektus: A túladagolás továbbfejlesztett látványvilággal és játékmenettel büszkélkedhet! Fedezze fel az új forgatókönyveket, befejezéseket és a „Tiltott zenész útvonalat”, miközben elkerüli a Mobius virtuális világát.





A Kishimai High új arcai - Játssz az újonnan felvett női főhősként ! Ráadásul ismerkedj meg a Go-Home Club két új tagjával, akik mindegyikének meg kell néznie a saját új Ostinato zenészét.





Használd a Képzeletláncot! - A körökre osztott csata izgalmas cselekedettel találkozik ebben a kifinomult JRPG csatarendszerben! Készítsen hibátlan stratégiát, miután az Képzelt Lánc segítségével megjósolta, mit fognak ellenségei folytatni!





Egyesülj és menekülj- Néha nehéz egyedül menni. Barátkozzon több mint 500 másik hallgatóval ebben a képzeletbeli paradicsomban, hogy javítsa képességeit a csatában, és végül visszatérjen a valóságba.

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



A játék pár szexuális anyagot tartalmaz a párbeszédben: „[h] d * ck-kkel gondolkodj, és ne fejükkel ...”; „... [Y] mindig a mellüket bámulod”; "Mindenhol találkoztam molesztálókkal és kukucskáló Tomokkal"; "És mit gondolsz, mi történik, ha anyu háta mögött próbálsz szexuális tartalmakat nézni?"



Végül az érett tartalom olyan erős nyelv körül forog, amely szexuális és erőszakos tematikus elemeket egyaránt közvetít.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Caligula Effect: Overdose (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: